BANKREKENINGENONLINE DONATIE

De wens van Tasneem, een van onze Palestijnse weeskinderen, is uitgekomen!

"Als een persoon het hoofd van een wees streelt alleen omwille van Allah, zal hij beloond worden voor elke haarlok die hij met zijn hand aanraakt."

Een van onze Palestijnse weeskinderen, Tasneem, had via onze stichting een laptop gevraagd aan haar sponsor om te gebruiken voor haar studie. Onze donor heeft haar wens vervuld via onze stichting, en het aantal glimlachen op Tasneems gezicht is toegenomen. Moge Allah (SWT) tevreden zijn met de donor en hem geluk schenken in dit leven en het hiernamaals.

In een brief schreef Tasneems moeder: "As-salamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh... De mooiste groeten vol liefde en waardering aan de gewaardeerde donor... Ik bid tot Allah dat deze pure, witte hand tot de Dag des Oordeels een hand van goedheid en liefdadigheid blijft. Moge Hij u geluk schenken, want u hebt deze hand in het hart van mijn dochter Tasneem gelegd. Ik druk mijn diepste dank uit voor de donatie die u heeft gedaan. Deze donatie is een grote steun in ons leven geweest. We hopen dat uw steun blijft voortduren, want het leven is inderdaad erg moeilijk. Als u vriendelijk zou willen vragen naar Tasneems toestand, alhamdulillah, gaat het goed met haar gezondheid, ze werkt aan het memoriseren van de Koran; ze doet het heel goed in haar studies en we hopen dat ze in de toekomst schrijver wordt. Ze bidt voortdurend voor uw welzijn en vraagt om uw hulp bij het verkrijgen van een computer voor haar studie.

Dank u wel. De moeder van het weesmeisje Tasneem al-Eryan."

Deel nieuws