BANKREKENINGENONLINE DONATIE
We hebben een helpende hand gestoken naar onze behoeftige broeders en zusters in Palestina: Voedseld

We hebben een helpende hand gestoken naar onze behoeftige broeders en zusters in Palestina: Voedseld

We deelden voedsel uit aan onze behoeftige broeders in Palestina.

Vanaf de eerste dag van onze oprichting staan we als de Europese Hulpstichting, met uw steun, nog steeds aan de zijde van onze onderdrukte broeders en zusters in verschillende regio's van de wereld.

De humanitaire crisis in Palestina, die zich voor de ogen van de wereld afspeelt, wordt met elke dag erger. Terwijl de aanvallen onverminderd doorgaan, is er voor de mensen die in Gaza wonen geen veiligheid. Bovendien kampen ze ook met problemen op het gebied van voedsel, onderdak en persoonlijke benodigdheden.

Op dit punt proberen we de wonden van onze onschuldige broeders en zusters in Palestina, die onder blokkade staan, te helen. Door de noodhulppakketten die we in Gaza hebben verspreid, konden we hun behoeften deels vervullen. Deze verdelingen, die mogelijk zijn gemaakt door uw bijdragen, hebben het leven van onze broeders en zusters aanzienlijk vergemakkelijkt.

De humanitaire crisis die wordt veroorzaakt door het opraken van voedselvoorraden in Gaza, maakt het onmogelijk om zelfs de meest basale mensenrechten te bereiken. Daarom is het belang van de hulp die u stuurt enorm groot.

De gedroogde peulvruchten en conserven die we uitdelen, zijn duurzaam voor langdurige opslag. Deze voedingsmiddelen, die naar behoefte kunnen worden gebruikt en niet direct hoeven te worden geconsumeerd, zijn gemakkelijk te bewaren. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de materialen die we hebben uitgedeeld rijk zijn aan eiwitten om de mensen zo lang mogelijk vol te houden.

De belangrijkste reden voor het selecteren van dergelijke producten is dat in Gaza, waar elektriciteit schaars is, voedsel snel bederft. Terwijl verschillende soorten uitgedeelde materialen snel moeten worden geconsumeerd, staan de mensen in Gaza voor een nieuwe hongersnood als ze niet worden aangevuld. Daarom zijn de producten die we met uw steun sturen niet bederfelijk en kunnen ze gemakkelijk worden geconsumeerd wanneer dat nodig is.

Opnieuw willen we al onze donateurs bedanken die hun broeders niet laten verhongeren terwijl zijzelf vol zijn. Moge Allah u belonen voor deze goede daad, en moge het uw metgezel zijn op de Dag des Oordeels. We kijken uit naar uw voortdurende steun voor de hulp die we in de toekomst aan onze broeders en zusters in Gaza zullen verlenen. Moge Allah u beschermen.

ONLINE DONATIE

Deel nieuws