BANKREKENINGENONLINE DONATIE
We hebben ons Zimem Boekenproject in Tanzania gerealiseerd tijdens de Ramadan

We hebben ons Zimem Boekenproject in Tanzania gerealiseerd tijdens de Ramadan

Met ons Zimem-boekenproject hebben we onze schuldenaarbroeders en -zusters geholpen hun schulden kwijt te schelden.

De economische problemen in Tanzania maken het leven elke dag moeilijker. Op dit punt staan we als Europese Hulpstichting nog steeds aan de zijde van onze Tanzaniaanse broeders en zusters.

In het kader van ons nieuw gelanceerde project, het Zimem-Notitieboek project, hebben we een schuldboek gekocht van een kruidenierswinkel op het eiland Tumbatu in Tanzania.

Vanwege de moeilijke economische omstandigheden in de regio hadden onze broeders en zusters grote problemen om hun schulden bij de kruideniers te betalen. Op dit punt hebben we met uw steun dit project tot leven gebracht en bijgedragen aan het verlichten van hun leven.

Het Zimem-Notitieboek project, dat vooral begon tijdens de Ottomaanse periode, houdt in dat tegen het einde van de Ramadan de schuldboeken van kruideniers en markten worden opgekocht.

Met deze vorm van hulp hebben we niet alleen onze broeders en zusters gesteund die hun schulden niet konden afbetalen, maar hebben we ook de eigenaren van de kruideniers en markten geholpen.

Want hoewel schulden grote moeilijkheden veroorzaken, hadden de eigenaren van de kruideniers en markten ook ernstige problemen door de economische omstandigheden in de regio en de opgelopen schulden.

Als Europese Hulpstichting willen we het Zimem-Notitieboek project voortzetten met uw steun. Op dit punt vragen we u vriendelijk om onze broeders en zusters die schulden hebben zo goed mogelijk te helpen.

We willen al onze donateurs nogmaals hartelijk bedanken voor hun steun aan dit project.

Als u ook het Zimem-Notitieboek project wilt steunen, kunt u hier doneren.

Deel nieuws