BANKREKENINGENONLINE DONATIE
We hebben uw geldhulp verleend aan weeskinderen in Somalië

We hebben uw geldhulp verleend aan weeskinderen in Somalië

We hebben uw donaties in contanten overhandigd aan weeskinderen die onder moeilijke omstandigheden in Somalië leven

In het Paradijs is er een plaats genaamd 'Darul Ferah' die alleen degenen kunnen betreden die vreugde brengen aan wezen.” Hadith

We hebben financiële hulp uitgedeeld om wezen in Somalië te helpen hun leven te onderhouden.

Ondanks de moeilijke levensomstandigheden in Somalië, blijven we vreugde brengen aan de wezen in de regio. Met de financiële hulp die we dankzij uw steun hebben uitgedeeld, zullen Somalische wezen hun behoeften veel gemakkelijker kunnen vervullen.

Somalië, waar honger, dorst, droogte en interne conflicten het leven veel moeilijker maken, bevindt zich midden in materiële ontberingen. Terwijl de bevolking moeite heeft om voedsel te vinden, moeten ze dagelijks tientallen kilometers lopen om toegang te krijgen tot schoon water. Voor kinderen zonder ouders is het leven op veel manieren nog moeilijker.

We blijven een helpende hand uitsteken naar onze Somalische broeders en zusters van verre. Naast de voedseluitdeling, de bouw van waterputten, het broederfamilieproject, het uitdelen van feestdagcadeaus aan wezen en staaroperaties, dragen we ook bij aan de ontwikkeling en groei van de regio door de financiële hulp die we aan wezen bieden.

De financiële hulp die we met uw steun in dit project hebben uitgedeeld, heeft verlichting gebracht aan de wonden van tientallen kinderen. Bij deze gelegenheid willen we iedereen bedanken die aan het project heeft bijgedragen. Moge elk weeskind dat u hebt laten glimlachen, een boetedoening zijn voor uw zonden op de Dag des Oordeels.

We zullen doorgaan met het uitvoeren van verschillende projecten met uw steun. U kunt contact met ons opnemen om uw steun aan te bieden. Moge we blijven wedijveren in het doen van goed.

Deel nieuws