BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Acil Ekmek Yardımı Projemiz ile Filistinli Kardeşlerimiz Ekmeğe Doyuyor!

Acil Ekmek Yardımı Projemiz ile Filistinli Kardeşlerimiz Ekmeğe Doyuyor!

Filistinli kardeşlerimizin açlığını bir nebze yatıştırmak için bağış yapın!

Bir yanı savaş kurşunu, diğer yanı açlık… Filistinli kardeşlerimizin yaşam mücadelesinde şartlar her geçen gün ağırlaşıyor. Süregelen savaşın açlık oranını artırdığı Filistin topraklarında, vatandaşlar ölümle burun buruna yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Her 10 çocuktan 9’unun yetersiz beslendiği bölgede, çocukların gelişimi geride kalıyor. Hatta her gün onlarca çocuk açlıktan dolayı hayata gözlerini yumuyor. Filistin’de yalnızca çocuklar aç karnına ölmüyor. Bölgede açlığa dayanamayan pek çok kişi kendini ölümün kollarına bırakıyor.

İnsanı yardım sağlamaya yönelik çabaların sınırlı olduğu Filistin topraklarında, halk adeta ölüme terk ediliyor. Evlerini ve yakınlarını yitirmiş kardeşlerimiz, geride kalanlara bir parça ekmek bulma umuduyla her gün yollara düşüyor. Kimi zaman eli boş eve dönen Filistinliler, bir gece daha karnını doyuramadan uyuyor. Öyle ki onları yaşama bağlayan tek şey, ertesi gün en azından yiyecek tok lokma ekmek bulabilme umudu oluyor.

İnsanın nefesini kesen ve çoğu zaman yediği yemekten dolayı suçluluk hissettiren bu tablo, bize bir adım mesafede, müslüman topraklarının acı gerçeği olarak karşımıza çıkıyor. Bu resmi değiştirmek, açlığı bir nebze olsun gidermek ve Filistin halkının umudunu korumak için bizler, Avrupa Yardım Vakfı olarak buradayız. Filistin Acil Ekmek Yardımı projemizin dördüncüsü ile Filistin’e bir kez daha yardım eli uzatıyoruz. Projemizi destekleyerek Filistinli kardeşlerimizin açlıkla olan imtihanını biraz olsun kolaylaştırabilirsiniz. Yapacağınız her yardımla Filistin’i taze ekmek kokusuna saracaktır.

Filistin Ekmek Projesi’ne hemen şimdi katkıda bulunun. Allah yapacağınız bağışlar için şimdiden sizden razı olsun! Filistin Ekmek Projesi’ne bağış yapmak için linke tıklayabilir ve dilediğiniz miktarda destek olabilirsiniz.

Haberi Paylaş