BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Afrika Katarakt Ameliyatı Bağış Bedeli

Afrika Katarakt Ameliyatı Bağış Bedeli

Sizler için Afrika katarakt ameliyatı bağış bedeli ve bağış süreçlerinden bahsettiğimiz bir makale hazırladık.

Katarakt bağışı kampanyamız ile mazlum kardeşlerimize el uzatmak isteyen hayırseverlerimizin merak ettiği konulardan birisi ise Afrika katarakt ameliyatı bağış bedeli sürecidir. Avrupa Yardım Vakfı olarak Afrika ve Asya ülkelerinde katarakt ameliyatı bağış bedeli 75 Euro’dur. Dünya genelindeki adaletsiz gelir dağılımı gibi yaşanan birçok imkansızlıktan dolayı bu tedaviye ihtiyaç sahibi mazlum kişiler karşılayamaz. O yüzden siz değerli bağışçılarımızın bağışları bu konuda çok önemli bir yere sahiptir.

Bağışçılarımıza ekonomik açıdan bir rahatlık sağlamak için yıllık 75 Euro sabit tedavi ücreti üzerinden katarakt bağışı ücretlerini sürdürüyoruz. Yardımsever bağışçılarımız isterse bir mazlumun tedavisini tek başına karşılayabilir, isterse de birden fazla hastaya yardımda bulunabilir. Sağlık yardımı ile amacımız daha fazla insanın tedavi olmasına yardım etmektir. Bağışlarınız ile yaşamlarına aydınlık katarak güzel anılar biriktirmelerini sağlamak için katarakt ameliyatlarına destek olmaktır.

Katarakt ameliyatı bağış yaptığınız her bir süreç uzaklarda olan mazlum kardeşlerimizin yaşamsal faaliyetlerini birilerine bağımlı olmadan gerçekleştirebilmelerini sağlayacak. Siz de katarakt ameliyatı yardımı yaparak, hayatlara dokunabilirsiniz. Her bir katkınızın çok önemli olduğunu asla unutmamalısınız; bir bağış binlerce insanın gözlerindeki umut olacaktır.

Afrika Katarakt Bağışı

Afrika Yaklaşık 1.2 milyar insanın yaşadığı bir kıtadır, katarakt hastalığı nedeni ile ne yazık ki milyonlarca insan görme kaybı yaşıyor. Görme yetisini kaybetmek zorunda kalmış olan yardıma muhtaç mazlumlar, umutsuz dolu bir şekilde hayatlarını yaşıyorlar.

Afrika'nın bazı bölgelerinde, katarakt hastalığına sahip olan insanlar hayatları boyunca büyük zorluklarla karşılaşırlar. Her sabah uyanıp güneşin doğuşunu görmek, güzel bir çiçeğin açılışını izlemek, sevdikleriyle göz göze gelmek gibi basit güzellikleri deneyimlemek onlar bir hayal gibidir. Katarakt, onların gözlerinde bir perde oluşturarak, hayatlarını zifiri karanlık bir dünyada geçirmelerine sebep olur.

Katarakt bağışı ile bu insanlara hayatlarının geri kalanında görme yetisini yeniden kazandırıyor ve yaşadıkları zorluklar karşısında onlara yardım eli uzatma fırsatı buluyoruz. Katarakt bağışı, dünyaları aydınlatacak ve karanlıkları renklendirecek.

Düşünün, yapılan bir katarakt ameliyatı yardımı ile belki de bir dede torununun gülümsemesine ilk kez şahit olacak. Bu tür anlar paha biçilemez anlardır ve katarakt bağış ile hayatlara anlam kazandırır.

Afrika katarakt bağışı ile sadece Afrika’da yaşayan görme engelli mazlum kardeşlerimize yardım etmek değil aynı zamanda onları topluma tekrardan kazandırmak için bir yardım eli uzatmış olursunuz. Katarakt yardımı hayatlarında bulunan güzellikleri görmeyi özleyen insanlara umut ışığı oluyor. Avrupa Yardım Vakfı olarak; mazlum kardeşlerimizin yaşam zorluklarına ortak oluyor ve sizlerin bağışları ile onlara yardım eli uzatıyoruz.

Katarakt ameliyatı yardımı yapmak istiyorum’’ diyen destekçilerimiz ile karanlığa hapsolmuş gelecekleri buluşturmak vakfımızın nihai görevleri arasındadır. Katarakt bağışı ile Afrika halkına destek olarak birlik olmanın gücünü gösterebilir ve örnek olabilirsiniz.

Karanlık hayatlarının aydınlığa kavuşması için Allah’a her gece dua eden kardeşlerimizin hapsolduğu karanlığa bir umut ışığı olmak ister misiniz?

Nasıl Katarakt Bağışı Yapabilirim?

Katarakt bağışı yapmak için sayfamızda bulunan "Bağış Yap" butonuna tıklamanız gerekir. Ardından "Online Bağış" sayfası üzerinden bağış yapmak istediğiniz miktarı seçerek, dilerseniz katarakt bağışı yapmak istediğiniz hastaya özel bir not gönderebilirsiniz. Formu doldurup ödeme işlemini tamamladıktan sonra bağış talebiniz alınacak ve size bilgilendirme mesajı/e posta iletilecektir.
 

Haberi Paylaş