BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bağışınız ile Yemen Sofralarına Mutluluk Dolacak

Bağışınız ile Yemen Sofralarına Mutluluk Dolacak

Bağışınız ile Yemen sofralarını bereketlendirmek ister misiniz?

Avrupa Yardım Vakfı olarak; yüreklerin sıcaklık ile dolmasını ve yardım elinin değerini çok iyi biliyoruz. Bir kez daha Yemen'de açlıkla mücadele eden mazlum kardeşlerimize umut olma vakti geldi. Yemen Ekmek Projesi olarak, geçen sene başlattığımız bu insanlık seferberliğini bu yıl da sürdürmek için sizlerden yardım istiyoruz.

Yemen, uzun yıllardır süren çatışmalar ve doğal afetlerin acımasız etkisi altında kıvranmaya devam ediyor. Yaşamını sürdürmeye çalışan kardeşlerimiz, temel gıda maddelerine ulaşmakta güçlük çekiyor, açlıkla savaşarak hayatta kalmaya çalışıyorlar. Her gün yüzlerce masum çocuk, kadın ve erkek açlıkla mücadele ederken, bir yardım eli uzatarak sofralarında yer alabilirsiniz.

Yemen Ekmek Projesi, savaşın en yoğun yaşandığı bölgelere insani yardım ulaştırmayı hedefliyor. Sizlerin destekleriyle, açlığın pençesindeki milyonlarca kişiye umut ve yardım eli uzatıyoruz. Geçen sene elde ettiğimiz başarıları bu yıl da devam ettirmek için sizlerin bağışlarınıza tekrar ihtiyacımız var.

Unutmayın ki yardımınız, bir ailenin hayatını kurtarabilir, bir çocuğun geleceğini aydınlatabilir. İhtiyaç duyulan her bağış Yemen’in sofrasına bir umut olacaktır. Sizlerin desteği olmadan bu projeyi gerçekleştirmemiz mümkün değil. Lütfen Yemen'deki kardeşlerimize yardım etmek için bağışta bulunun.

Yardımlarınızı kabul etmek için sabırsızlıkla bekliyoruz. İnsanlık birlikte daha güçlüdür. Yemen'de açlıkla savaşan milyonlarca insanın yanında olduğunuzu hissettirmek için bağışlarınızı bekliyoruz.

Yemen Ekmek Projesi'ne destek olun, hayatlarına dokunun ve umutlarını yeniden yeşertin. İyilikte buluşmak dileğiyle yapacağınız her bağış için teşekkür ederiz.

 

Haberi Paylaş