BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bağışınızla Bir Yetimin Hayatında Geleceği Siz Başlatın

Bağışınızla Bir Yetimin Hayatında Geleceği Siz Başlatın

Her bağış, bir gülümseme ve bir gelecek demektir. Siz de bağışlarınız ile yetim çocuklarımızın yüzünü güldürmek ister misiniz?

Toplumsal dayanışmanın en muhteşem örneklerinden biri olan yetimlere yardım ile bağışçılarımızın sayesinde birçok yüzü güldürüyoruz. Yetim ve öksüz çocuklar hayatın zorlukları ile başa çıkmak için bir destek eli ararlar. Bu sırada yetimlere yardım eden kuruluşlar onların hayatlarını kolaylaştırmak için yardım eli uzatırlar. Avrupa Yardım Vakfı olarak, toplumun hayırsever bireylerinin destekleriyle yetim bağışları ile omuzlarında bir yardım eli hissetmelerini sağlıyoruz. Amacımız, onların kalplerine mutluluk getirmek ve yaşamlarına dokunabilmektir. Her bir çocuğun hak ettiği sevgiyi, eğitimi ve desteği görmeleridir.

Bağışlarınız ile çocuklarımıza sadece maddi değil manevi yardım da sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Yetimlere yardım ettiğiniz bağışlar ile eğitim masraflarından günlük ihtiyaçlarına kadar geniş bir yelpazede destek sağlanmakta. Yetim giydirmek, yetimlere destek olmak, dinimizin çok büyük sevaplarından biridir. Peygamber Efendimiz (s.a.v.), yetimlerle ilgilenmenin, onları korumanın, sofrada ağırlamanın ve benzeri yardım eylemlerinin çok büyük sevap olduğunu açıkça belirtmiştir.

Yetimlere yardım eden kuruluşlar arasında yer alan vakfımız, yetimlere destek olmak isteyen herkesin hayır kapısını aralamasını hedefler. Bu amaçla Avrupa Yardım Vakfı olarak, dünyanın dört bir yanında öksüz ve yetim sponsorluk projeleri ile yetimlerin gülüşlerine ortak olur. Tanzanya'dan Filistin'e, Suriye'den Nijer'e, Somali'den Burkina Faso'ya, Moğolistan'dan Çad'a, Türkiye'den daha nice coğrafyada, yetimlerin tebessümleri için İslami yardım faaliyetlerini sürdürür. 

Yetim Sponsorluğu

Yetim sponsorluğu, bir çocuğun hayatına dokunmanın ve onun geleceğini şekillendirmenin özel bir yoludur. Bu süreçte, siz değerli yardımseverlerin destekleriyle yetimlerimize umut oluyoruz. İhtiyaçlarını karşılamak, onların eğitimlerine katkıda bulunmak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini sağlamak için çabalıyoruz. Bu doğrultuda yetim sponsorluğu aracılığıyla yetimlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak, onların eğitimlerinde kırtasiye ihtiyaçlarını temin etmek, kıyafetlerini almak, aylık yiyecek, içecek ve giysi gibi temel ihtiyaçlarını alarak onları mutlu edebilmek mümkün hale gelir.

Yetim ve Öksüzlere Yardım Etmenin Önemi

Dinimizde yetim ve öksüzlere yardım etmenin önemi hem ayetlerde hem de hadislerde ifade edilmiştir. Kuran-ı Kerim’de birçok ayette yetimlere özel olarak hitap edilmiştir.

“Sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: ‘Hayır olarak ne harcarsanız o, ana-baba, akraba, yetimler, fakirler ve yolda kalmışlar içindir. Hayır olarak ne yaparsanız, gerçekten Allah onu hakkıyla bilir.’” (Bakara - 215)

Bu ayette; Peygamber Efendimiz’in yetimlere verdiği önem belirtilmiştir. Yetim sevindirmek, yetim giydirmek, yetim duası almak çok önemlidir.

Yetimlere Yardım Etmek İstiyorum

Yetimlere yardım etmek, çocuklarımızın kalplerine sıcacık bir mutluluk getirir. Yaptığınız her bağış onların hayatındaki büyük bir değişimin tohumu olacaktır. "Yetimlere Yardım Etmek İstiyorum" dediğinizde, toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket etmiş olursunuz. Çünkü; bir yetimin geleceğine dokunmak, sadece onun hayatını değil, gelecekteki toplumun temellerini ve görüşlerini de değiştirir. Bağışladığınız her miktar, onların mutlu yarınlarına kavuşmalarına bir adım daha yaklaştırır. Siz hayırseverlerimizin yetim bağışı onların hayatında kalıcı izler bırakır. Birlikte, umut dolu yarınlara adım atmalarına vesile oluruz.

Bir bağış, bin gülüş yaratır. Yetimlere yardım etmek için siz de aramıza katılın. Yardımseverliğinizle, onların hayatlarına anlam katın. Bağış yapmak için vakfımızın web sitesini ziyaret edebilir, online bağış butonundan bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Haberi Paylaş