BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bağışlarınız İle Kalplere Işık Olun

Bağışlarınız İle Kalplere Işık Olun

Bangladeş'te yaşayan kardeşlerimizin maddi imkansızlıklar ile başa çıkabilmelerine yardımcı olmak istiyorsanız şimdi tam sırası!

Saygıdeğer Bağışçımız,

Bangladeş’te yaşayan kardeşlerimiz ne yazık ki geçimlerini sürdürebilmek adına oldukça zorlanıyorlar. Çoğunlukla tarım ve hayvancılık ile yaşamlarını sürdürüyorlar. Fakat ailelerini geçindirmeye yetmeyen maddi durumlarından dolayı başka istihdam çareleri arıyorlar. Avrupa Yardım Vakfı olarak yürüttüğümüz Kardeş Aile projesi ile durumları yetersiz olan ailelere, Riksha (Rikşa & Bisiklet Taksi) yardımında bulunuyoruz. Rikşa bisiklet taksiler, Bangladeş’in en önemli geçim kaynaklarından biri olmuştur. Trafiğin yoğun olduğu şehirlerde rikşalar rahat ve hızlı birer ulaşım aracı kolaylığı sağlar. Diğer araçlara göre oldukça ucuzdur. Bangladeş’in bazı bölgelerinde ulaşım anlamında büyük sorunlar yaşanıyor. Rikşalar geleneksel bir kültürü yansıtır ve ulaşımı da kolaylaştırır. Daha da önemlisi ülkedeki birçok kişi için bir kazanç kapısıdır. Bu neden ile halka yönelik bir bisiklet yardım projesi yapıyoruz. Bağışlarınız ile kardeş ailelerimiz rahat bir hayata kavuşacaklar. Ailelerini geçindirip mutlu oldukları her an sizleri dua ile anacaklar.

Avrupa Yardım Vakfı olarak Bangladeşli kardeşlerimizin ailelerini geçindirmelerine yardım etmek amaçlı oluşturduğumuz, Kardeş Aile Projesi ile bağışlarınız sayesinde Kurban Bayramı’nda 15 kardeşimize bisiklet taksilerini teslim etmeyi hedefliyoruz. Bisiklet taksi kullanımının oldukça yoğun olduğu Bangladeş’te yaşayan kardeş ailelerimizin kendi gelirlerini Rikşa şoförlüğü yaparak kazanabilmeleri için Rikşalar temin ederek kardeş ailelerimize teslim ediyoruz. ‘’Kardeş Aile Projesi’’ ile yardıma muhtaç kimselere balık vermek yerine balık tutmayı öğretmeyi hedefliyoruz. Böylelikle Bangladeşli kardeşlerimiz maddi ihtiyaçlarını karşılarken manevi anlamda kalplerinde birer sevgi hissedecekler ve ailelerini geçindirmek için kazandıkları her para da sizlere dua edecekler.

Sevgili yardımsever bağışçımız, bir bisiklet taksi 275 Euro’dur. Hayat sıkıntıları ile uğraşan kardeşlerimizin geleceğe bir umut ile bakmaları için onlara destek olabilir, bağış yapabilirsiniz. Unutmayın her bağış bir ailenin umutlarını yeşertecek ve yaşamlarını değiştirecek. Gelin hep birlikte bu yolculuğa çıkalım ve Bangladeş’te yaşayan kardeşlerimize yardım eli uzatalım. Bu hayra ortak olan tüm yardımsever bağışçılarımızı ve onların sevdiklerini Allah hayırlar ile mükâfatlandırsın.

Sevgi ve dua ile,

Avrupa Yardım Vakfı

Haberi Paylaş