BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bağışlarınız Sayesinde Filistinli Kardeşlerimiz Sıcak Yemeğe Doydu!

Bağışlarınız Sayesinde Filistinli Kardeşlerimiz Sıcak Yemeğe Doydu!

Filistin'deki açlığı biraz olsun dindirmek için Acil Yardım Projemizi hayata geçirdik. Yüzlerce Filistinli bağışlarınız sayesinde sıcak yemeğe doydu!

Filistin’de milyonlarca kardeşimiz, İsrail ordusunun müdahaleleri sonucu yaşamlarını yitirdi. Geriye kalan Filistin halkı ise güvenli bölgelerde, acı ve yasla birlikte yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Ancak ailelerini, evlerini ve işlerini kaybedenler, hayatla olan bağlarını diri tutmaya fazlasıyla zorlanıyor. Çünkü Filistin-İsrail savaşının olumsuz etkileri arasında ilk sırada bulunan açlık, Filistin’deki kardeşlerimizi güçsüz düşüyor ve umutlarını yitirmelerine neden oluyor. Çoğu zaman sıcak bir yemeğe hasret olan savaş mağduru Filistin halkı, açlıkla olan mücadelelerine kimi zaman yenik düşüyor. Çocuk, genç ve yaşlı… Filistin’de her yaştan insan, bir tabak yemek için yardım bekliyor.

Avrupa Yardım Vakfı olarak, Filistinli müslümanlara yardım etmek ve umut olabilmek, yalnızca açlığı değil, kardeşliği ve sevgiyi de doyurmak için harekete geçtik. Acil Yardım Projesi kapsamında Filistin’e Yemek Yardımı projemizi başlattık. Kıymetli bağışçılarımız sayesinde uzattığımız bu yardım eli, bugün bir kez daha Allah’ın izniyle ihtiyaç sahiplerine dokunmayı başardı.

Sadece Bir Öğün Yemek Değil, Umuda Açılan Bir Kapı: Filistin Acil Yemek Yardımı

Filistin’deki açlığı biraz olsun dindirmek, müslüman kardeşliği bağlarını güçlendirmek ve yardımlaşmayı yüceltmek… Filistin Acil Yemek Yardımı projemiz, tam olarak bu temenniler çevresinde gelişti ve hayırsever bağışçılarımız sayesinde amacına ulaştı. Filistin topraklarında yüzlerce kardeşimizin sıcak bir yemeğe doymasına vesile olan hayır yemeğimiz, aynı zamanda sevgi ve kardeşlik tohumlarını da suladı. Filistinli müslüman kardeşlerimizin hayatla olan bağlarını güçlendiren ve insanlığa dair umudunu tazeleyen yemek yardımımız, kalplerindeki acıyı bir nebze azalttı.

Avrupa Yardım Vakfı olarak bizler, insanlık adına yapılan her iyiliğin, hayırlı bir iz bıraktığına inanıyoruz. Projemize katkı sağlayan ve yemekte tuzu bulunan herkesten Allah razı olsun. Hep birlikte attığımız bu hayırlı adımın hem bu dünyada hem de ahirette güzel karşılıklara ulaştırmasını diliyoruz. Her bir lokmanın sevap hanelerine işlenmiş bir iyilik olarak yerini bulmasını Allah’tan niyaz ederiz.

Filistin Acil Yemek Yardımı projemizin, kardeşlerimizin yüzlerinde nasıl tebessüme dönüştüğünü görmek ister misiniz? Hayır yemeğimizin videosunu linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Filistin’deki acıyı ve açlığı dindirmek için hâlâ yardımlara ihtiyaç var. Hemen şimdi Filistin Acil Yardım Projesine katkıda bulunarak daha fazla müslüman kardeşimizin umudunu yeşertebilir ve Allah’ın rızasını kazanabilirsiniz!

Haberi Paylaş