BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bağışlarınızla Filistinli Kardeşlerimizin Sofrasında Sizin de Tuzunuz Olsun!

Bağışlarınızla Filistinli Kardeşlerimizin Sofrasında Sizin de Tuzunuz Olsun!

Filistinli kardeşlerimizin sofrasına bir lokma ekmek götürmek için "Filistin'e Ekmek Yardımı" projemize katkıda bulunabilirsiniz.

Filistin topraklarında süregelen savaşın etkilerini en aza indirmek için başlattığımız “Filistin’e Ekmek Yardımı” kampasıyla yüzlerce kardeşimizin karnını doyurduk. 5 bin ekmek dağıttığımız bu kampanya kapsamında, Filistin sofralarına yalnızca ekmek değil, mutluluk taşımaya devam ediyoruz.

Yetim kalan çocuklar, ailesini savaşta kaybeden kadınlar ve evlerini yitiren vatandaşlar çoğu zaman sıcak yemek bulamıyor. Ekmek bulmak için insani yardım derneklerinin yemek veya ekmek dağıttığı noktalara ulaşmak için yaşlı, kadın ve çocuk fark etmeksizin tüm Filistinliler kilometrelerce yol yürüyor ve saatlerce sıra bekliyor.

Biz de Filistin halkının gözlerinde umut olmak için çıktığımız bu yolun sonunda, kardeşlerimize aylardır uzak kaldığı sıcak ve taze ekmeklere kavuşturuyoruz. Bir lokma ekmeğe dahi muhtaç olan Filistinlilerin karnını doyurmak ve insanlığa olan inancını tazelemek için sizden gelecek bağışlara ihtiyaçları var.

“Allah'a ve âhiret gününe iman eden komşusuna ikramda bulunsun.” (Buhârî, Edeb, 31; Müslim, imân 74, 76, 77; Ibn Mâce, Edeb, 4) Ayetinin ışığında Filistinli komşularımızla kendi ekmeğimizi bölüşmek ve bizde pişenden onlara da ikram edebilmek için bağışlarınızı bekliyoruz.

5 bin adet ekmek dağıtmayı hedeflediğimiz projemizle savaş mağduru Filistin halkına destek olmak elinizde. Gün; kendi sofranızdaki paylaşma, birlik olma ve yardımlaşma günü. Hadi, Filistin’e 5 bin ekmek yardımı projesi için yapacağınız küçük bir bağış ile kardeşlerimizi sıcacık ekmeklerle buluşturmaya devam edelim!

Filistin’de pişecek ekmeklerde sizin de tuzunuz bulunsun istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir ve dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz.

Filistin Ekmek Yardım Projesi Bağışlarınız İçin: https://aidef.eu/donate/filistin-ekmek-projesi-506-tr.htm

Haberi Paylaş