BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bangladeş’in En Büyük Gelir Kaynağı İle Yeni İş Kapıları Açabiliriz: Rikşa Projesi

Bangladeş’in En Büyük Gelir Kaynağı İle Yeni İş Kapıları Açabiliriz: Rikşa Projesi

Elektrikli rikşa projesi ile Bangladeşli ailelere yeni iş olanaklarını tanıyoruz. Siz de bağış yaparak projenin bir parçası olun!

Bangladeş’in büyük bir kısmı yoksullukla mücadele içerisinde. İklim değişikliği, ekonomik dalgalanmalar, hastalıklar ve iç karışıklıklar Bangladeş’in her geçen gün yoksullaşmasına neden oluyor. Öyle ki yapılan araştırmalar, ortalama olarak 2.6 milyon Bangladeşlinin işsiz olduğunu gözler önüne seriyor. Ancak bu tablo, Bangladeş’i kaderine bırakmak için geçerli bir sebep değil. Ülkedeki işsizlik oranını çeşitli çalışmalarla azaltmak ve yetişkin Bangladeşlileri meslek sahibi yapmak mümkün. Bu sayede ekonomik kalkınmaya birkaç adım daha yaklaşacak olan Bangladeş’te, yaşam standartlarını iyileştirmek için küçük bir hamle yapmak dahi yeterli. Nasıl mı? Yeni iş kapıları açarak!

Bangladeşli ailelerin çalışması ve geçimlerini sağlaması için ülkede iş olanaklarını genişletmek önem arz ediyor. Bu noktada bölgenin ulaşım aracı olan elektrikli rikşa sayılarının artması, Bangladeşliler için yeni iş fırsatları anlamına gelmektedir. Dolayısıyla ülkenin refah seviyesinin artırmak ve müslüman kardeşlerimizi yoksulluktan kurtarmak için rikşalara yatırım yapmak akıllıca bir hamle oluyor!

Bangladeşli Geçim Sıkıntısı Çeken Aileler Elektrikli Rikşa İle Yoksulluktan Kurtulabilir!

Bangladeş halkının temel bir ulaşım aracı olan elektrikli rikşalar, ülkeyi ziyaret edenler tarafından da sıklıkla kullanılıyor. Bu sayede rikşalar ülke ortalamasının üzerinde bir gelir kaynağı olarak görülüyor. İşsizlikle mücadele eden kişiler için ise bu araçlar, son derece cazip bir geçim kapısı oluyor. Bunun için Avrupa Yardım Vakfı olarak bizler, evine ekmek götüremeyen kardeşlerimizi rahatlatacak ve alnının teriyle para kazanmasını sağlayacak Rişka Projesini hayata geçiriyoruz.

Bangladeşli işsiz ve yardıma muhtaç ailelere elektrikli rikşa yardımı yaparak çalışmaya teşvik etmeyi amaçladığımız bu projemiz, bölgenin yoksulluk seviyesini de düşürecektir. Bangladeş’te bir nevi taksi görevi gören bu araçlar sayesinde yoksul aileler gelir elde edebilecek ve yaşam koşullarını iyileştirebilecek!

Elektrikli Rikşa Projesine Destek Olun, Kardeşlerimiz Evine Ekmek Götürsün!

Elektrikli Rikşa Yardımı Projemize katkıda bulunarak Bangladeş’teki kardeşlerimizin geçim sıkıntısını ortadan kaldırabilirsiniz. Bir adet elektrikli rikşanın ücreti 1250 eurodur. Bu noktada sizler dilediğiniz miktarda bağış yaparak, kardeşimizlerimiz için yeni bir iş imkânın oluşmasına vesile olabilirsiniz.

Hemen şimdi Elektrikli Rikşa Yardımı Projesine online bağış yapabilir ve bir ekmek kapısının açılmasına katkıda bulunabilirsiniz! Bağış yapmak için linke tıklayın! 

Haberi Paylaş