BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bangladeş’te Yaşanan Sel Felaketinin İzlerini Silmeye Devam Ediyoruz!

Bangladeş’te Yaşanan Sel Felaketinin İzlerini Silmeye Devam Ediyoruz!

Sular altında kalan 11 bölge ve yardıma muhtaç yüzlerce Bangladeşli... Hâlâ yardım bekleyen kardeşlerimiz var!

Doğal afetlerin etkileri yıkıcı sonuçlara neden olabiliyor. Yakın zamanda Bangladeş’te yaşanan sel felaketinin sonucu ise büyük bir yıkım olarak karşımızda duruyor. Şiddetli yağışla birlikte taşan nehirler, kardeşlerimizi de içine aldı. Felaketin yaşandığı günden bugüne dek ölenlerin sayısı ise 70’e ulaştığı biliniyor. 29 Ağustos’ta yaşanan bu felakette 11 farklı bölgenin etkilendiği ve mağdur insan sayısının yüzlerce olduğunu söylemek mümkün. Bu derece büyük bir felaket karşısında ise insani yardımlar, Bangladeşlilerin yaraları sarmaya yetmiyor.

Avrupa Yardım Vakfı olarak sizlerden gelen bağışlarla Bangladeşli kardeşlerimize yardım elimizi uzattık. Yüzlerce kardeşimize erzak ve giysi yardımında bulunduk. Ancak hâlâ yardım bekleyen, açlıkla ve susuzlukla mücadele eden Bangladeşliler hayata tutunmaya çalışıyor. Evlerinden olan bu insanlar, sıcak bir yemek hatta temiz bir kıyafet dahi bulamıyor.

Bu sebeple yardım elimizi Bangladeş halkının üzerinden çekmemek ve yaşamlarını en azından insani şartlara uygun hale getirebilmek için “Bangladeş Sel Felaketi Yardımı” projemizi devam ettiriyoruz. Bangladeş’te yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmaya devam etmek için bir kez daha sizlerden bağış yapmanızı istiyoruz. Yapacağınız her bağış, hayatları alt üst olan kardeşlerimize umut olacak. Hadi, sel felaketinin izlerini birlikte silmeye devam edelim!

Bangladeş Sel Felaketi Yardımı projesine bağışta bulunmak için linke tıklayabilir ve sular altında kalan hayatları gün yüzüne çıkabilirsiniz.

Haberi Paylaş