BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bir Bağış Bin Yetim Güldürecek

Bir Bağış Bin Yetim Güldürecek

Kimsesiz çocuklarımızın, hayallerindeki odalara kavuşmaları için başlattığımız projemize bağışlarınızı bekliyoruz.

Her yüzde sevdiklerini arayıp, anne baba sıcaklığını tadamadığınız bir yaşam sürmek ne kadar zor biliyor musunuz? Günümüzde birçok yetim çocuk, sevgiye ve korunmaya hasret kalmış durumda. Bu masum, mazlum çocuklar çok zor şartlar altında yaşıyor, en temel ihtiyaç olan uykudan dahi mahrum kalıyor. Gözlerindeki yorgunluklar aslında her şeyi belli ediyor. Bangladeş’te yaşayan çocuklar ne yazık ki bu acılı sürece çok yakından şahitlik ediyor. Her çocuk ders çalışabileceği, rahatça uyuyabileceği bir oda hayali kurar. Bazıları oyuncaklar ile dolu olan bir oda, bazıları ders çalışabilecekleri bir masası olan oda hayalleri kuruyor. Umutlar ile hayatta kalmaya çalışan düşler ne yazık ki yerde yatıp uyumalarına ve çok zor şartlar altında yaşamalarına engel olamıyor.

Avrupa Yardım Vakfı olarak bizim görevimiz ise bu mazlumların hayallerini gerçekleştirmek, hayatlarına dokunarak yeni bir yaşam sunmaktır. Bir oda sadece dört duvardan oluşmaz. Oda, çocukların kendilerini güvende hissettiği ve geleceğe dair umutlarının artmasına vesile olan bir yerdir. Siz sevgili bağışçılarımıza sesleniyoruz. Yetim çocukların yalnızlığını bir nebze de olsa gidermek, onlara bir oda, bir umut vermek için gelin el ele verelim. Okuduğunuzda kahramanlarına üzüldüğünüz, o masallardaki hayatları yaşayan çocuklarımızın yaşadığı acımasız günler için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Kalplerinizdeki sevgi ile yetim kardeşlerimize yardım eli uzatmanın şimdi tam sırası! Mazlum yetimlerimiz yardımlarınız ile umutlara tutunacak ve hayallerindeki odaya kavuşacak. Çocuklar bizlerin geleceğinin teminatı, gelecek ile ilgili umutlarımızın yaratıcısıdır.

Avrupa Yardım Vakfı olarak siz değerli bağışçılarımızın odaları yaparken kullanılacak boya ve fayanslar için yardımlarını bekliyoruz. Bu yardım sadece bir duvar örmek için değil, çocuklara bir hayat vermek için yapılacak. Mazlum yetimlerimiz yardımlarınız ile umutlara tutunacak ve hayallerindeki odaya kavuşacak. Çocuklar bizlerin geleceğinin teminatı, gelecek ile ilgili umutlarımızın yaratıcısıdır.

Siz yardımsever bağışçılarımızın, yetimlerin hayallerindeki odaya kavuşmaları için yapacağı yatak, dolap, çalışma masası gibi ihtiyaç yardımlarının bedeli 250 Euro'dur.

Siz de bağışlarınız ile yetim çocukların kalplerinde sevgi tohumları yeşertmeye ne dersiniz?

 

Haberi Paylaş