BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bir Dilim Ekmek, Bin Dilim Umut

Bir Dilim Ekmek, Bin Dilim Umut

Yemen halkı Müslüman kardeşlerini bekliyor! Bağışlarınıza talibiz.

Yemen, ne yazık ki son yıllarda yaşanan uzun süreli çatışmalar ve doğal afetlerin etkisi altında zorlu bir dönemden geçmektedir.

Binlerce masum insan, temel gıda maddelerine ulaşmakta güçlük çekiyor, açlıkla savaşarak hayatta kalmaya çalışıyor. İşte bu zorluğun farkında olan ve yardım elini uzatmaya kararlı olan bir yardım vakfı olarak, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yemen Ekmek Projesi için bağışlarınızı bekliyoruz.

Yemen Ekmek Projesi ile Yemen'deki açlıkla mücadele eden insanlara umut olmayı ve sofralarını bereketlendirmeyi hedefliyoruz. Yemen yardım bekliyor ve siz değerli hayırseverlerimizin Yemen’e tekrardan el uzatacağını biliyoruz ve derin bir mutluluk duyuyoruz.  Ekmek projesi ile amacımız bu zorlu koşullarda yaşam mücadelesi veren milyonlarca insanın yanında olmak ve onlara yardım eli uzatmaktır. Bu yolda sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

Geçen yıl başlattığımız Yemen Ekmek Projesi, olağanüstü zorluklara rağmen büyük başarılar elde etti. Binlerce kişiye gıda yardımı sağladık, açlığı bir nebze olsun hafiflettik ve umutla dolu yüzler gördük. Ancak hala daha Yemen yardım beklemekte. Çünkü hala açlıkla savaşan binlerce aile ve çocuk var ve Yemen’e yardım eden kuruluşlar arasında yer almaya devam ederek bu yıl da bağışlarınıza talibiz.

Peki, Bu Projeyi Neden Yapıyoruz?

Açlıkla Savaşan Kardeşlerimize Yardım Etmek: Yemen'deki milyonlarca insan açlıkla savaşıyor. Ekmek projesi ile erişemedikleri temel gıda malzemelerine erişebilme imkânı sunuluyor.

Umudu Yeşertmek: Bir dilim ekmek, bir ailenin hayatını kurtarabilir. “Bağış yapmak istiyorum” diyen bağışçılarımız sadece maddi bir katkı değil, aynı zamanda Yemen’deki kardeşlerimize de umutta olmaktadır.

Birlik Olmak: Yemen'de yaşanan acıya karşı birlik olmak ve yardım elini uzatmak, insanlığımızı hatırlatır. Yemen yardım beklerken bizim el uzatmamız hem toplum hem insanlık için çok örnek bir davranış olacaktır.

Ekmek Projesi ile açlığın hüküm sürdüğü Yemen'de birçok ihtiyaç sahibi aile ekmeğe kavuştu. Proje kapsamında sıklıkla Ortadoğu'da tüketilen pita ekmeği, ihtiyaç sahiplerinin sofralarına sunuldu ve bu sene de sunulmaya devam edecek. Bu dayanıklı ekmeğin, savaş ortamında ve zorlu şartlar altında yaşama mücadelesi veren Yemen halkını açlık tehdidinden kurtarmak için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Yardım etmek ile ilgili ayetler oldukça fazladır. Çünkü Yüce Rabbimiz mazlumlara yardım eden herkesi en güzel şekilde mükafatlandırır. Yardımlaşmak, dinimizce en büyük sevaplardan birisidir.

Yemenli mazlum kardeşlerimizi sıcak bir ekmekle, ümmeti kardeşlik yardımı ile buluşturmaya devam ediyoruz. Yemen'deki zorlu şartların hala devam ettiğini biliyoruz ve bu nedenle Yemenli mağdurların yardım çığlığına sessiz kalmamak adına sizleri bu yardıma ortak olmaya davet ediyoruz.

Yardım elinizi uzatmak için hemen web sitemizde bulunan “Online Bağış” kısmından Yemen'deki kardeşlerimize umut olabilirsiniz. Dilediğiniz miktarda bağış yaparak yaşamları kolaylaştırabilir ve geleceklerine katkıda bulunabilirsiniz. Yemen halkı sizleri yani Müslüman kardeşlerini bekliyor!

Unutmayın, insanlık birlikte daha güçlüdür. Yemen'de açlıkla savaşan milyonlarca insanın yanında olduğunuzu hissettirmek için, birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Yemen Ekmek Projesi'ne destek olun, hayatlarına dokunun ve umutlarını yeniden yeşertin. İyilikte buluşmak dileğiyle, Allah hepinizden razı olsun.

 

Haberi Paylaş