BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Bu Bayram Yetimlere Yardım Etmek İçin Bağış Yapalım!

Bu Bayram Yetimlere Yardım Etmek İçin Bağış Yapalım!

Mübarek Ramazan Bayramında yetim ve öksüzlere yardım etmek için bağışlarınızı bekliyoruz.

Ramazan Bayramı geldi çattı. İçinde bulunduğumuz bu mübarek zaman diliminde yetimlere yardım etmek ve onların duasını almak ister misiniz?

Avrupa Yardım Vakfı olarak yaptığımız iyiliklerde yetimlere destek, mazlumlara destek olmak için buradayız!

Anne-babasız öksüzlerimize ve yetimlerimize mutlu olmaları ve omuzlarında bir anne-baba şefkati hissetmeleri için yetim bağışı projemize yapacağınız yardımlara talibiz.

Mazlum coğrafyalarda maddi zorluklarla mücadele eden, anne şefkatine muhtaç kalan birçok yetim çocuğumuz var. Her biri içinde büyük umutlarla hayata bakan çocuklarımızın bizlere ihtiyacı var.

Yetimlere hediye projemiz ile onlara bir bayram hediyesi göndermek, hayatları boyunca unutamayacakları bir hediye olacaktır. Sadece maddi anlamda değil maneviyatı da güçlendirecek olan bu güzel hediyeler ile yüzlerinde göreceğimiz tebessümler yetim duası almanızı sağlayacak ve sizlere cennetin kapılarını aralayacaktır.

Sizlerden isteğimiz, bu mübarek günde, bayram hediyesi ile yetimlerimizin yüzünü güldürmenizdir. Onların yüzlerine tebessüm getiren hediyeleriniz, sadece bir eşya olmayacaktır.

Yetimlere yardım etmek için gönderdiğiniz hediyeler onlar için hayata tekrardan umut dolu bakmalarına yarar. Yetimlere yardım etmek hadis ve ayetlerde paylaşmanın, yardımlaşmanın özellikle de bir yetimin başını okşamanın, ona bir tebessüm etmenin ne kadar büyük bir sevap olduğundan açıkça bahsedilir.

Bağışlarınız, onların hayatına dokunmakla kalmayıp, aynı zamanda sizin de manevi hayatınıza büyük bir değer katar.

Yardımseverlik ve paylaşmak kavramlarını çok iyi bilen toplumumuzun bu Ramazan Bayramı’nda yetim çocuklarımıza yetim hediyesi ile destek olacağından ve onların mutluluğu ile mutlu olacaklarından eminiz.

Yetimlerimizin gözlerindeki umudu büyütmek, kalplerdeki sevgiyi çoğaltmak için sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Yetimlere Yardım Etmek

Yetimlere yardım etmek için bağışlarınıza ihtiyacımız var! Yetim başı okşamak, sevmek ve yanında bir yardım eli olduğunu hissettirmek kadar güzel bir duygu yoktur.

Kur'an'da ve hadislerde yetimlere yardım etmek sevabının çok büyük bir eylem olduğu belirtilmiştir. Yetim yardımı hem dünya hayatımızda hem de ahiret hayatımızda mutlu bir süreklilik geçirmemizi sağlar.

Yetimlere yardım etmek istiyorum diyen değerli bağışçılarımız, https://aidef.eu/donate/yetimlere-hediye-449-tr.htm online bağış kısmından yetimlere hediye gönderebilir. 

Yetim Bağışı

Mübarek Ramazan Bayramı’nda yetim ve öksüzlere yardım etmek isteyen değerli bağışçılarımız yetimlere bayram hediyesi için bağışlarını vakfımız aracılığı ile yapabilir.

Yetimlere yardım etmenin fazileti, insanlık değerlerine dayalı bir güzelliktir. Vakfımızın özel nitelikli yardımları arasında bulunan yetimlere bayram hediyesi sevginizi ve yardım eli uzatmak adına yaptığınız toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir.

Haberi Paylaş