BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Dünyayı Renklendirmek İçin Katarakt Bağışı Yapın

Dünyayı Renklendirmek İçin Katarakt Bağışı Yapın

Siz de gözlerdeki perdeyi kaldırarak, hayatı renklendirmek için bağış yapabilirsiniz!

Görmek, hayatın en değerli hediyesinden biridir. Ancak maalesef birçok insan, katarakt gibi tedavi edilebilir sorunlar yüzünden dünyanın güzelliklerini göremiyor. Fakat katarakt bağışlarınız sayesinde bu sorunu el ele aşabiliriz!

Sevgili bağışçılarımız, sizlerden destek bekliyoruz. Katarakt ameliyatı ile bir insanın gözlerindeki sis perdesini aralayarak hayatın renklerine kavuşmalarını sağlayacaksınız. Sadece bir bağışla, bir hayatın dönüşümüne sebep olabilirsiniz. Yaptığınız katarakt bağışı ile belki de bir dede torununu görecek, bir çocuk annesini… Bağışlarınız sayesinde katarakt ameliyatlarının yapılabilmesi için gerekli olan tıbbi ekipmanların temini, uzman doktorların desteği ve ameliyat masraflarının karşılanması sağlanacak ve gözler hayat bulacak. Katarakt ameliyatı bağış bedeli ise; 75 Euro'dur

Unutmayın, bir kişinin görme yetisi, sadece onun hayatını değil, etrafındaki herkesin hayatını da değiştirir. Siz hayırseverlerimizden beklentilerimiz mazlum kardeşlerimize bir yardım eli uzatmanızdır. Haydi! siz de karanlıkları aydınlığa çevirmek için katarakt bağışı yapın! Bağış yapmak ve daha fazla bilgi edinmek için Avrupa Yardım Vakfı adresini ziyaret edebilirsiniz. Yardım eli uzatmanın ve hayatları aydınlatmanın gururunu birlikte yaşayalım.


Allah’a emanet olun.

Haberi Paylaş