BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Eğitim Eşitliği Sağlıyor, Çocukları Okula Hazırlıyoruz!

Eğitim Eşitliği Sağlıyor, Çocukları Okula Hazırlıyoruz!

Maddi yetersizlikten dolayı okula gidemeyen çocuklara okul çantası ve kırtasiye yardımı yapıyoruz!

Ülkemizde ve dünyanın hemen her yerinde maddi yetersizlikten dolayı okumayan milyonlarca çocuk var. Ailesi okul ihtiyaçlarını karşılayamadığı için okula gidemeyen ve bu sebeple eğitimden mahrum kalan çocuklar, yaşıtlarının aksine yeterli bilgi birikimine sahip olamıyor. Çocukların kendini en iyi şekilde yetiştirebilmesi, yaşadığı küçük dünyanın dışına çıkabilmesi ve ülkesine hayırlı bir evlat olabilmesi için eğitim alması gerekmektedir.

Avrupa Yardım Vakfı olarak eğitimin önemini biliyor ve her çocuğunun eğitim görme hakkı olduğunun altını çiziyoruz. Bu noktada dünya üzerinde maddi nedenlerden dolayı eğitim göremeyen her çocuğa ulaşmak üzere Eğitim Yardımı Projesi adı altında çocukların okul ihtiyaçlarının giderilmesi için harekete geçiyoruz. Türkiye’deki ve dünyadaki çocukların okul malzemelerinin karşılanması için ise sizleri bağış yapmaya davet ediyoruz.

Eğitim Yardımı Projemiz, yalnızca ülkemizdeki çocuklara değil, yoksullukla mücadele eden ve okuma oranı çok düşük olan ülkelerdeki minik yüreklere ulaşacaktır. Bu sayede dünya üzerinde pek çok çocuk eğitim görebilme imkânına sahip olabilecektir. Yapacağınız yardımların içeriği, okul çantası, kitap, defter, kalem, silgi ve bunlar gibi kırtasiye malzemelerinden oluşmaktadır. Her çocuğun okumak için mutlaka sahip olması gereken bu ekipmanlar, okul çağına gelmiş tüm çocukların temel ihtiyaçlarındandır. Bu sebeple göndereceğiniz bağış ile çocukların eğitimleri için büyük bir kapıyı aralamış olacaksınız.

Çocukları yeni eğitim döneminde okula hazırlamak ve onların geleceklerini inşa etmelerine bir fırsat tanımak için hemen şimdi bağış yapabilirsiniz. Yapacağınız bağış, küçük bir kalpte büyük hayalleri süsleyecektir. Gelin, okumaya hevesli tüm çocuklara birlikte ulaşalım ve dünyada eğitim eşitliği sağlamaya katkıda bulunalım! Bağış yapmak için linke tıklayabilir ve minik bir kalbin okul heyecanına ortak olabilirsiniz.

Haberi Paylaş