BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Filistin Acil Yardım Projemizi Başlatıyoruz

Filistin Acil Yardım Projemizi Başlatıyoruz

Filistin’de Yaraları Birlikte Saralım!

Avrupa Yardım Vakfı olarak dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara, mağdurlara, ihtiyaç sahiplerine, yetimlere ve düşkünlere her daim yardım etmekte, onların dertlerine derman olmaya çalışmaktayız. Bu kez yaralarını sarmamız gereken Filistinli kardeşlerimiz ve Filistin halkıdır. Bitmek bilmeyen çatışmalar, gerginlikler ve savaş nedeniyle Filistin’in sivil halkı, esasında insanlığın kalbine atılan ve insanlığı öldüren roketlerle vurulmaktadır.

Onlarca şehidin ve yüzlerce yaralının olduğu Filistin’de saldırılar ve çatışmalar devam etmektedir. Her bir şehit yere düştüğünde, insanlık kaybetmekte, gönüller kırılmakta, üzüntüler çoğalmakta, kimileri annesiz, kimileri babasız, kimileri ise evlatsız kalmaktadır. Eşleri, çocukları ve aileleri birbirinden ayıran bu saldırılar sonucunda yaşam alanları yıkılmakta, insanlar temel insani ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelmektedir.

Filistin’deki bu saldırıların sebep olduğu yıkıma dur diyebilmek için çalışmalarımızı başlattık. Filistin Acil Yardım Projesi kapsamında bölgedeki gıda ve ilaç ihtiyacını karşılamak için desteklerinizi bekliyoruz.

Filistin’e Yardım Bedeli: 25 Euro

ONLINE BAĞIŞ

Haberi Paylaş