BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Filistin’de Muhtaç Kardeşlerimize Yardım Eli Uzattık: Gıda Dağıtımı

Filistin’de Muhtaç Kardeşlerimize Yardım Eli Uzattık: Gıda Dağıtımı

Filistin'de bulunan muhtaç kardeşlerimize gıda dağıtımı gerçekleştirdik.

Avrupa Yardım Vakfı olarak kurulduğumuz ilk günden beri dünyanın farklı coğrafyalarında, sizlerin de desteği ile mazlum kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Filistin’de tüm dünyanın gözleri önünde yaşanan insani kriz, gün geçtikçe daha da artarak devam ediyor. Saldırılar hız kesmeden devam ederken Gazze’de yaşayan halkın can güvenliği bulunmuyor. Bunun yanında bir yandan da gıda, barınma ve kişisel ihtiyaçlar gibi alanlarda da sorun yaşıyorlar.

Bu noktada bizler, abluka altındaki Filistinli masum kardeşlerimizin yaralarını sarmaya gayret ediyoruz. Gazze içerisinde dağıttığımız acil yardım gıda paketleri ile ihtiyaçları bir nebze de olsa giderdik. Sizlerin yardımları ile yapmış olduğumuz bu dağıtımlar, kardeşlerimizin hayatlarını oldukça kolaylaştırdı.

Gazze içerisinde gıda stoklarının tükenmesi ile yaşanan insani kriz, en temel insani haklara bile ulaşımı imkânsız hale getiriyor. Bu nedenle göndereceğiniz yardımların önemi hayli büyük.

Dağıttığımız kuru bakliyat ve konserveler, uzun süreli saklamalar için dayanıklı malzemelerdir. İhtiyaç durumlarına göre kullanılabilen, hemen tüketilmesi gerekmeyen bu yiyeceklerin muhafazası kolaydır. Bununla birlikte dağıttığımız malzemelerin olabildiğince tok tutması için protein bakımından zengin içerikli olmasına da özen gösterdik.

Ürünleri böyle seçmemizdeki asıl neden, elektriğin bulunmadığı Gazze’de gıdaların çabuk bozulabilmesidir. Farklı tipte dağıtılan malzemelerin kısa sürede tüketilmesi gerekirken, tüketilen malzemelerin yerine yenisi gelmediği takdirde Gazze halkı yeni bir açlık serüveni ile baş başa kalmaktadır. Bu nedenle, sizlerin desteği ile gönderdiğimiz ürünler çabuk bozulmayan ve istenildiği zaman kolayca tüketilebilen malzemelerdir.

Bir kez daha söylemek gerekir ki, kendisi tokken kardeşini aç yatırmayan tüm bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Yaptığınız bu amel, ahiret gününde sizlerin yoldaşı olsun. Gelecek zamanda Gazze’de bulunan kardeşlerimize yapacağımız yardımlar için de desteklerinizi beklemekteyiz. Allah’a emanet olun.

ONLINE BAĞIŞ

Haberi Paylaş