BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ

Filistinli Yetim Evlatlarımızdan Tasneem'in Dileği Gerçekleşti!

"Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır".

Filistinli yetimlerimizden Tasneem, yetim sponsorluğu kapsamında kendisinin hâmiliğini yapan bağışçısından derslerinde kullanabilmek üzere laptop talep etmişti. Bağışçımız onun bu dileğini vakfımız aracılığıyla gerçekleştirdi ve güler yüzlü Tasneem'in yüzünde açan çiçeklerin sayısı arttı. Allah (c.c) kendisinden razı olsun ve dünyada ve ahirette bağışçımızın yüzünü güldürsün.

Tasneem'in annesi mektubunda şunları yazmıştı: "Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtühü... Değerli bağışçıya sevgi ve takdirle dolu en güzel selamlar... Cenâb-ı Allah’tan niyaz ederim ki bu tertemiz, bembeyaz eli kıyamet gününe kadar hayır ve ihsan eli eylesin. Sana saadet ihsan eylesin. Zira sen bu elini kızım Tesnim’in kalbinin içine koydun. Takdim ettiğin bağıştan dolayı bol bol teşekkürlerimi arz ediyorum. Zira bu bağış hayatımızda bize çok destek oldu. Bu bağışınızın devam etmesini temenni ederiz çünkü hayat şartları gerçekten çok zor. Eğer lütfeder Tesnim’in hâlini sormak isterseniz elhamdülillah onun sağlığı yerinde, Kur’ân-ı Kerim hıfzına çalışıyor; derslerinde çok iyi, ileride yazar olmasını arzu ediyoruz. Devamlı size, sıhhat ve afiyet üzere olmanıza dua ediyor. Dersleri için bilgisayar alımında bize yardım etmenizi istiyor.

Teşekkür ederiz. Yetim kız çocuğu Tesnim el-Eryan’ın annesi"

Haberi Paylaş