BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Her Damla Su Bir Hayat Kurtaracak

Her Damla Su Bir Hayat Kurtaracak

Su kuyusu bağışı ile mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizi güldürmeye ne dersiniz?

Su kuyusu açtırmak, dünya genelinde susuzluğa mahkûm edilmiş milyonlarca mazlum, mağdur ve muhtaç insana yardım eli uzatmak, umut ve kardeşlik ruhunu bütün yetim coğrafyalara taşımaktır.

Özellikle Afrika gibi mazlum coğrafyalarda hayatını sürdürmeye çalışan kardeşlerimiz için yapacağınız su kuyusu bağışı hayırseverler tarafından hiç bilmedikleri ülkelere mutluluk getiriyor.

Afrika su sorunu ne yazık ki çok büyük küresel sorunların oluşmasına da mahal verir. Su kuyusu açma projeleri kapsamında gerçekleştirilen yardım faaliyetleri sürdürülürken, temiz su kaynaklarına erişemeyen milyonlarca insan için sizlerin değerli bağışlarına talip olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

Temiz Sulara Kavuşmak İçin Su Kuyusu Açtırma

Kirli suyun neden olduğu tifo, ishal, kolera gibi hastalıklar nedeniyle her gün birçok insanı kaybetmeyi engellemek istiyorsak su kuyusu bağışı en etkili çözüm olacaktır. 
Su kuyusu açan dernekler arasında dünyanın dört bir yanında eş zamanlı bir şekilde hem gönüllüleri hem partner kuruluşları ile birlikte yürüttüğü su kuyusu açma projeleri ile öne çıkan Avrupa Yardım Vakfı olarak, Afrikada su kuyusu açtırmak isteyen hayırseverlerimize de yardım ediyoruz.

Afrika su kıtlığı çeken mazlum coğrafyalardan biridir. Temiz içme suyuna ulaşamayan birçok kardeşimizi sizlerin bağışları ve gönüllerinizdeki fedakarlıklarla dolu çabanız ile su kuyusu açma projesini dünyanın dört bir yanında temiz suya ulaşamayan mazlum yüreklere ulaştırıyoruz.

Su kuyusu bağış maliyeti hakkında bilgi almak ve mazlum gönülleri mutlu etmek isterseniz web sitemizde “online bağış” kısmında yer alan bilgilere ulaşabilirsiniz.

Su Kuyusu Açtırma Maliyeti

Yardım projelerinin hayata geçirilmesindeki en önemli etmenlerden biri, bağışçıların ödeyeceği su kuyusu bağış bedeli olmaktadır. Su kuyusu açan dernekler arasında yer alan vakfımız, su kuyusu açtırma maliyeti için en optimal değeri belirlemeye çalışır. Bu sebeple su kuyusu açılacak olan bölgelerde partner kuruluşlar ile işbirlikleri yapmaktadır.

Su kuyusu fiyatları açısından etkili olan parametrelerden biri, su kuyusunun boyutlarıyla ilgilidir. Yapılan su kuyuları, Büyük Kuyu, Küçük Kuyu ve Kuyu olarak üç farklı kategoride değerlendirilmektedir. Böylelikle kuyuların boyutlarına göre de maliyet fiyatları değişir.

Su kuyusu açtırma projesine katılmak ve bu projeye katılmanız vesilesiyle su kuyusu açtırmak için bizlere [email protected] mail adresimizden veya +31 13 879 50 12 (Hollanda) / +31 6 84 22 08 14 (Hollanda) / + 49 15221550927 (Almanya) / + 32 484683373 (Belçika) telefon numaralarımızdan ulaşabilir ve su kuyusu bağış taleplerinizi iletebilirsiniz.

Su kuyusu açma süresi, ortalama 6 aydır. İnşa süreci tamamlandığında, bağışta bulunarak o bölgenin kurak topraklarına bir nefes, binlerce mazlum kalplere de mutluluk getireceksiniz.

Bağışınız sayesinde hastalıkları önleyecek, tarımı canlandıracak ve mazlum coğrafyalarda yaşam sıkıntısı, temiz su bulma sıkıntısı yaşayan yüzleri güldüreceksiniz.

Özellikle Afrika - Asya gibi çocukların, yaşlıların yoğun olduğu bölgelerde kirli sulardan kaynaklı ölümcül hastalıklar birçok canın hayattan solup gitmesine sebep oluyor.

Özellikle Afrika’da su kuyusu açtırma bedeli ve Asya’da su kuyusu açtırma bedeli, çoğu yardımsever tarafından merak edilmektedir. Avrupa Yardım Vakfı olarak bu bölgelerde bulunan Bangladeş, Pakistan, Somali, Nijer, Burkina Faso, Çad, Tanzanya ülkelerindeki Afrika su kuyusu fiyatları 2023 yılı güncel bilgileri online bağış sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberi Paylaş