BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Hisseli Bağışlarınızla Pakistan’daki Mescitlerde Yenilikler Yaratıyoruz

Hisseli Bağışlarınızla Pakistan’daki Mescitlerde Yenilikler Yaratıyoruz

Pakistanlı kardeşlerimiz, sizin bağışlarınız ile güçlenecek ve mescitlerde huzur içinde Allah'a dua edecek.

Allah’ın kudretinin tüm yeryüzüne yayıldığı mübarek mekanlardan biri olan mescit, Müslüman toplumların kalplerinin buluştuğu kutsal alanlardır. Pakistan’ı güzelliği ile saran bu değerli yapılar, ibadet edenlerin kalplerine huzur doldurur. Zaman içerisinde bu kutsal alanların hasar alma, yıpranma gibi süreçleri gerçekleşir. İşte tam da bu noktada siz değerli yardımseverlerimizin bağışları çok önemli bir adımdır. Hisseli bağış yaparak, Pakistan’ın yüzünü güldürmeye ve ibadetlerini gerçekleştirirken sizlere de dua etmelerini ister misiniz?

Müslümanlar için mescitler, sadece ibadet edilen yer anlamına gelmez. Birlik ve dayanışmanın sembolü sayılan ibadethane, kardeşlik bağlarının güçlenmesine de katkıda bulunur. Ancak ibadet alanlarında bulunan eksiklikler, Pakistan’da yaşayan kardeşlerimizin ibadet etmek istemesi fakat bu isteklerini gerçekleştirememeleri kalplerinde derin bir umutsuzluğa sebep olur. Fakat siz değerli bağışçılarımızın yaptığı yardımlar ile mescitler tekrardan eski güzelliğine kavuştuğu taktirde kalpleri bir umut kaplar.

Hisseli bağışlar ile onarılan mescitler, kalplerde yeşeren sevgi ve dua tekrardan canlanır. Bağışlar ile mescit tadilatı projemize katıldığınız taktirde Allah’ın rahmeti ve bereketi ile dolu dualarda adınız anılacaktır.

Mescitlerde, Pakistan halkı rabbi ile buluşacak ve dualar edecekler. Sizler de Pakistanlı kardeşlerimizin dualarında yer almak istiyor musunuz? Mescitlerden içeri adımını atan değerli Müslüman kardeşlerimiz Allah’ın rahmetine erişmenin mutluluğunu yaşarlar. Hisseli bağış, mescitlerimiz için geleceğe bir yatırımdır. Bağışlarınız ile gönülden edilen dualarda yer alacaksınız ve bu duaların gücü ile bu dünyada ve ahirette cennet bahçelerine erişmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

“Mescidler yeryüzünde Allah’ın evleridir. Gökteki yıldızların yer ehlini aydınlattıkları gibi, onlarda gök ehlini aydınlatırlar. (Heysemi, Mecmeuz-Zevaid 117)

Bu mukaddes mekanlarda gönüller Rabbe yönelir ve edilen dualar göğe yükselir. Bağışlarınız sayesinde önceden gözyaşları ve hüzün ile yapılan dualar atık sevinçlerin yüce buluşmasına dönüşür. Yıpranan duvarlara dayanak olacak bağış ve yardımlar mescitlerimize yeni bir nefes kazandıracaktır. Cami tadilatı ile binlerce yıllık ibadethane, İslam ruhunu yaşatmamıza ve gelecek nesillere miras olarak bırakmamıza neden olacaktır.

Mescid Tadilatı Projesine Nasıl Bağış Yapabilirim?

Pakistanlı kardeşlerimizin Allah’a dua edebilmeleri ve ibadetlerini huzur dolu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için sizlerin değerli bağışlarınızı bekliyoruz. Toplam bedeli 3500 Euro olan mescit tadilatı projemiz için tek hisse (100 Euro) ya da birden fazla hisse satın alabilirsiniz. Siz değerli bağışçılarımızın hayırseverlik duyguları ile mescitlerimizi daha güzel bir hale getirerek, Pakistan halkının huzur dolu bir ibadet ortamına kavuşmasını sağlıyoruz. Her bir bağışın, her hissenin Pakistan halkı için huzur dolu bir ibadet getireceğini lütfen unutmayın. Avrupa Yardım Vakfı olarak siz değerli yardımseverlerimize tüm kalbimizle güveniyor ve her projede olduğu gibi bu projede de yanımızda olmanızı temenni ediyoruz.

Hisseli bağış hakkında detaylı bilgi almak için websitemizde bulunan online bağış bölümümüze tıklayabilirsiniz.

 

 

Haberi Paylaş