BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Karanlık Hayatlar Katarakt Yardımı İle Renklensin

Karanlık Hayatlar Katarakt Yardımı İle Renklensin

Katarakt hastalığı yüzünden binlerce kardeşimiz güzelliklerden mahrum kalıyor. Bağışlarınız ile karanlık hayatlar renklensin, yüzler gülsün.

 

Saygıdeğer Bağışçımız

Hepinize sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Avrupa Yardım Vakfı olarak, çok önemli bir hayrı gerçekleştirmek için yardımlarınıza ihtiyaç duymaktayız. Kurban Bayramına çok az günler kala, Katarakt Projesi ile karanlık dünyalara ışık olmak için desteğinizi bekliyoruz. Amacımız, 100 kişinin katarakt ameliyatını gerçekleştirerek onlara bayramdan önce yeniden görmeleri için umut vermektir. Gözler, Rabbimizin bize verdiği en değerli hediyedir. Hayatın en güzel anlarını ve diğer birçok güzelliği görmemizi sağlamaktadır. Ancak karanlık bir perde gelip hayattaki birçok  güzelliği görmemizi engeller. Bu perde ise Katarakt adını verdiğimiz hastalıktır. Bu hastalık gözün arka kısmında bulunan göz merceğinin saydamlığını yitirmesi ile oluşur. İnsanlar günlük işlerini yapamıyor, bir işte çalışamıyor ve böylelikle ailelerini geçindiremiyorlar. Katarakt hastalığı tedavi edilmediği takdirde ise körlüğe sebebiyet vermektedir.

 Katarakt hastalığına sahip insanlar maddi yetersizlikten ve ameliyat fiyatlarının yüksekliğinden dolayı gerekli tedaviyi gerçekleştirememektedir. Biz bu noktada modern tıp ve gelişen teknolojiler ile katarakt yardımı sunarak, sorunlarını çözmeyi hedeflemekteyiz. Biz Avrupa Yardım Vakfı olarak, katarakt hastalarına umut olmayı ve dünyadaki güzellikleri görmelerini sağlamak için bu projeyi hayata geçirdik. Bir insanın gözlerindeki karanlığı, güzellikler ile dolu ışığa çevirmek tüm hayatı değiştirebilir. Hayatın anlamını yeniden keşfetmelerine, hayata yeniden sarılmalarına ve sevdiklerinin yüzlerindeki  mutluluğu görmelerine siz de yardım edebilirsiniz. Bu hayır yolculuğunda bizimle birlikte olun ve kıymetli katkılarınızı karanlık bir dünyaya hapsolmuş insanlardan esirgemeyin. Bağışınız sayesinde bu karanlığı bitirelim ve insanların hayatlarına umut ve ışık olalım. Kendi adınız veya sevdikleriniz adına bağış yaparak Katarakt Projemize katılabilir, bu hayra ortak olabilirsiniz. Siz saygıdeğer bağışçılarımızın desteklerini bekliyoruz.

Rabbimizin yaratmış olduğu güzellikleri görmek herkesin hakkıdır. Sizlerin yardımı ile gerçekleşecek olan ameliyatlar sayesinde onlar da Allah’ın nimetlerini görme şansına sahip olacaklar ve kalplerine umut dolacaktır. Bu projede dualarınız ve bağışlarınız bizler için oldukça önemlidir. Rabbimizin bizlere bağışladığı nice güzelliklere şükretmek ve bu nimetleri başka insanlarında görebilmesini sağlamak çok büyük bir sevaptır. Bağışınız ile insanların içindeki umutları tekrar yeşerip, bir karanlıklar ile dolu dünyasını ışıklandıralım. Avrupa Yardım Vakfı olarak, minnet duyuyor ve desteğiniz ile kalplere dokunabileceğimize inanıyoruz. 

Sevgi ve dua ile,

Avrupa Yardım Vakfı

Haberi Paylaş