BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Kardeş Aile Projesi: Filistin’de Umutları Yeşerten Yolculuk Tamamlandı!

Kardeş Aile Projesi: Filistin’de Umutları Yeşerten Yolculuk Tamamlandı!

Bağışlarınız sayesinde yaraları sardık, hayatları iyileştirdik.

Avrupa Yardım Vakfı olarak başlattığımız Kardeş Aile Projesi destekçilerimizin cömert yardımları ile tamamlandı. Proje kapsamında 45 aileye mutlu bir gelecek sunmak adına attığımız adımlar nihayet ki meyvelerini verdi. Bu anlamlı proje ile Filistin’deki ihtiyaç sahibi ailelerin yaşamlarını güçlendirdik. Proje kapsamında toplam 45 aileye destek sağlayarak, bu ailelerden 41 tanesine dikim makinesi ve gerekli birçok ekipman tahsis edildi. Ailelerin geçimlerini sağlayabilmeleri adına 4 aileye küçük market veya işletmek olarak kullanabilecekleri dükkanlar verildi. Bu sayede Filistinli aileler kendi işlerini kurarak sürdürülebilir gelir elde etmek adına bir adım atmış oldular.

Kardeş Aile Projesi’nin başarılı bir şekilde tamamlanmasının sebebi siz değerli bağışçılarımız sayesindedir. Projemizin getirdiği olumlu etkiler bizleri fazlasıyla gururlandırdı ve daha nice hayır işleri yapmak adına bizlere doğru yolda ilerlediğimizi bir kez daha kanıtlamış oldu. Sonuç olarak; Kardeş Aile Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte 41 ailenin elde ettiği mesleki beceriler ve 4 ailenin işletme sahibi olma imkânı, Filistin’de yaşayan mazlum kardeşlerimizin kalplerine bir mutluluk tohumu ekmiştir.

Bu anlamlı projenin her aşamasında yanımızda olan hayırsever bağışçılarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerin değerli destekleri, hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bizlere güç kattı. Birlikte daha nice hayırlı projelere imza atma umuduyla yolumuza devam ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.

 

Haberi Paylaş