BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Kış Soğuğunda Kalpleri Isıtmak İçin Yardımlarınızı Bekliyoruz

Kış Soğuğunda Kalpleri Isıtmak İçin Yardımlarınızı Bekliyoruz

Kışın soğuk günlerinde ihtiyaç sahiplerine sıcak bir yuva olmak ister misiniz?

Dünya'nın dört bir yanında, doğal afetlerden kaynaklanan felaketlerden veya savaşların yarattığı bölgesel istikrarsızlıklardan etkilenen yüz binlerce insan var. Bu insanlar, hayatlarını yeniden kurabilmek için yardım eli uzatılmasını umut ediyorlar. Evleri doğal afetler nedeniyle yıkılan, sevdiklerini kaybedenler, savaşların vurduğu toprakları terk etmek zorunda kalanlar, şimdi dünyanın farklı köşelerinde mülteci olarak yaşam mücadelesi veriyorlar. Temel yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayacak durumda değiller. Bu insanlar sadece maddi yardıma değil, aynı zamanda duygusal ve manevi desteklere de ihtiyaç duyuyorlar. Yardımlarınız sayesinde hayatlarına yeni umut ışıkları doğuyor.

Maddi ve manevi desteğe muhtaç olan bu insanlara yardım etmek, insanlık olarak ortak görevlerimizden birisidir. Savaşların yıkımından kaçarak hayatta kalmaya çalışan, giyecekleri, sığınacak yerleri olmayan, hastalandıklarında gerekli ilaçları bulamayan, kış mevsimindeki soğuk hava şartlarında gidecek yerleri olmayan mazlumlarımıza, kış acil yardımı adı altında temel barınma malzemeleri temin ederek kardeşlerimize yardım eli uzatmak ister misiniz?

Avrupa Yardım Vakfı olarak, Afet ve Acil Yardım Projesi ile yaşamları daha iyi bir hale getirme görevini üstleniyoruz. Savaşlardan kaçan, olumsuz koşullar altında yaşam mücadelesi veren tüm insanlara, din, dil, ırk veya etnik kimlik ayrımı yapmadan temel ihtiyaçlarını karşılamak için insani yardımlar ulaştırmayı hedefliyoruz. Yüzlerinde tebessüm oluşturarak yaşamları için umut olmak istiyoruz.

Siz değerli yardımseverlerin desteğiyle, bu projeyi en etkili şekilde hayata geçirebileceğimize inanıyoruz. Soğuk kış günleri için ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatma zamanı geldi! Yardımlarınız ile kardeşlerimize sıcaklık ve umut sağlamak için destek olabilirsiniz.

Bağış yapmak ve daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edin. Yardım elinizi uzatın, birlikte daha sıcak ve umut dolu bir kış geçirelim.

Herkese yardımseverlikle dolu bir kış diliyoruz Allah hepinizden razı olsun.

 

Haberi Paylaş