BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Küçük Eller Büyük Sevgi Arıyor! Sen de Bağışın ile Yetimlerin Yüzünü Güldür

Küçük Eller Büyük Sevgi Arıyor! Sen de Bağışın ile Yetimlerin Yüzünü Güldür

Mutluluğu yakalamaları için sen de hayatlarına dokun; yetimlere umut olmak için bağış yap!

Değerli bağışçılarımız,

Avrupa Yardım Vakfı olarak uzun yıllardır Afrika ve Asya gibi mazlum coğrafyalardaki yoksul kardeşlerimize uzanan yardım elleri, siz hayırsever bağışçılarımız sayesinde hiç eksilmeden devam ediyor.

Yetimlere bayram hediyesi projemiz sayesinde, yalnız olan ve korumasız kalan minik yavrularımızın kalplerinde mutluluk hissettirmeye çabalıyoruz ve kimsesiz çocuklarımızın yüreklerine umut ışığı serpmeye devam ediyoruz. Sistemli ve özverili çalışmalarımızla, aylık ve yıllık sponsorluklara yaptığınız bağışlar ile yetimlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Bağışlarınız ile kıyafetler ve oyuncaklar göndererek, sevinçlerine ortak oluyoruz. Somali’den Suriye’ye, Arakan’dan Nijer’e yüzlerde gülümseme ve kalplerde mutluluk için buradayız. Şimdi ise sıra sizde! Sadece 20 Euro bedelindeki bağış ile yetimlerimizin yüzünü güldürmek için yanımızda yer almak ister misiniz?

Peygamberimiz şöyle buyurur; “Ben ve yetimi, öksüzü koruyup gözeten kimse, ahiret gününde yan yana ve birlikte olacağız.”

Hadis-i Şerifte’de belirtildiği üzere; yetim ve öksüz çocuklarımızı koruyup, yardım etmek Allah katında çok büyük bir sevaptır ve size cennetin kapılarını aralar.

Bilin ki her bağışınız, kırık kalpleri onaracak ve hayatlarına umut katacak. Kucak dolusu sevginizden dolayı sizleri dualarında hep anacaklar. Avrupa Yardım Vakfı olarak, Sizlerle birlikte yetimlerimizin yarınlarını aydınlatmaya devam edeceğiz.

Bugün bir yetimin yüzünde tebessüm bırakmak için bağış yapın ve sevgi dolu yarınlar inşa etmemize yardım edin. Siz hayırsever bağışçılarımızın destekleri ile büyük işler başarıyoruz, yetimlerimizin yüreklerine dokunmaya ve hayatlarına anlam katmaya devam etmek için bağışlarınızı bekliyoruz.

Çünkü bir hediye, onların yüreklerinde sonsuz bir sevgi ve minnetle yaşayacak!

Sevgi ile kalın.

Haberi Paylaş