BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Okul Çantası ve Kırtasiye Yardımı Projemiz Devam Ediyor!

Okul Çantası ve Kırtasiye Yardımı Projemiz Devam Ediyor!

Maddi sebeplerden dolayı okula gidemeyen 233 yetim öğrencinin okul yoluna ışık olduk! Daha fazla çocuğu okula göndermek için desteklerinizi bekliyoruz.

Eğitim Projemizin tek bir amacı var: Okula gitmek için yeterli maddiyata sahip olmayan çocukların okul ihtiyaçlarını karşılamak. Bu amaç doğrultusunda dünyanın pek çok noktasındaki okula gidemeyen çocuklara ulaşmak üzere yola çıktık. Çok şükür ki Allah’ın izni ve değerli bağışçılarımız sayesinde projemizi iki noktada başarıyla tamamladık. Bu aşamada dahi başarımızla gurur duyuyoruz çünkü okul çantası ve kırtasiye yardımı projemiz, ailesinin ekonomik durumu iyi olmayan çocuklarla sınırlı kalmadı. Projemiz, Hz. Muhammed (s.a.v)’ın bize emanet ettiği yetimlere de ulaştı. Bu noktada Gaziantep ve Somali’de yürüttüğümüz projemiz, toplamda 233 yetimin eğitim ihtiyacını karşıladı. Şimdi ise projemiz daha fazla çocuğun okul gereksinimleri karşılamak için desteklerinizi bekliyor!

Gaziantep’te 123 Yetim Öğrencinin Okul İhtiyacını Karşıladık!

Ülkemizde eğitim eşitsizliğinin en yoğun görüldüğü bölgelerden olan Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri, eğitim projemizin başlangıç noktasıydı. Türkiye’de okul ihtiyaçları karşılanmadığı için okula gidemeyen binlerce çocuğu okula hazırlamak için geliştirdiğimiz projemiz, yetim çocuklara yardım ulaştırmamıza vesile oldu. Gaziantep’te anne ve babasını kaybetmiş 123 yetim öğrenci, hayır eli uzatanlar sayesinde artık okula gidebiliyor.

Okul çantası, defter, kalem, silgi ve daha pek çok farklı okul malzemesinden oluşan eğitim yardımı paketi, yetim çocukların yüzlerinde kocaman bir gülümseme oluşturdu. Kalplerinde okumanın heyecanını taşıyan bu çocuklar, bağışlar sayesinde eğitim görme hakkına sahip oldu. Akranlarıyla okula gidecek ve yeterli bilgi birikimine sahip olabilecek bu çocuklar adına gönüllü bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Projeye destek olan herkesin yetimlere bağış yapmanın sevabı ile mükafatlandırılmasını Allah’tan niyaz ederiz.

Somalili 110 Yetim Öğrencinin Okul Yolunu Aydınlattık!

Avrupa Yardım Vakfı olarak Eğitim Yardımı Projesi’nin ikinci durağı Somali’de çocukları okula gönderdik. 110 yetim öğrenciye destek olan projemiz, Somali’de küçük de olsa umut ışığı yakmayı başardı. Mazlum coğrafyalardan biri olan ve pek çok sıkıntı çeken Somali’nin belki de kaderini değiştirecek olan bu çocukların, içinde yaşadığı topluma katkı sağlayacağından şüphemiz yoktur. Ancak bunun için Somali’de eğitim hakkından mahrum kalan her çocuğun okula gitmesi ve yaşıtları gibi öğrenim görmesi şarttır. Yalnızca Somali’de değil, burası gibi yoksul ve gelişmemiş ülkelerdeki çocukların dünyayı tanıması ve kendisini geliştirmesi için okula gitmesi gerekmektedir. Bu noktada ise sizlerden gelecek bağışlara ihtiyaç vardır.

Eğitim Projemize Destek Olun, Daha Fazla Çocuğun Eğitime Destek Olalım!

Eğitim Projemiz daha fazla çocuğa ulaşmak, kalbinde okuma aşkı olan miniklerin yolunu açmak ve Allah’ın rızasını kazanmak için devam ediyor. Okul çantası ve kırtasiye yardımına katkıda bulunarak dünya üzerindeki, yetimlere ve okula gidemeyen diğer çocuklara iyilik eli uzatmamıza vesile olabilirsiniz. Hadi, aidef.com üzerinden bağışınızı yapın ve küçük yürekleri bir kez daha okula göndermek üzere hazırlayım!

Haberi Paylaş