BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Pakistan’da İbadethaneleri Yeniliyoruz!

Pakistan’da İbadethaneleri Yeniliyoruz!

İbadethaneleri yenileyerek kardeşlerimizin daha rahat ve temiz bir şekilde kulluk görevlerini yerine getirmeleri için siz de bir el uzatın.

Saygıdeğer Bağışçımız,

Avrupa Yardım Vakfı olarak çeşitli yardım faaliyetleri ile yardıma muhtaç birçok kardeşimizin hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Pakistan’da yaşayan Müslüman kardeşlerimizin namaz ibadetlerine destek olabilmek için mescit tadilatı inşaları gerçekleştiriyoruz. Mescit, bir toplumun ortak noktasıdır. İnsanların manevi huzura ulaştığı, birlikte dualar ettiği bir yerdir. Ancak, zamanın etkisi ile bu mescitler bakıma ihtiyaç duyuyor. Biz de vakıf olarak siz değerli bağışseverler sayesinde ibadet eden Pakistanlı kardeşlerimize daha iyi bir ortam sağlıyoruz. Coğrafi olarak uzakta bulunan fakat gönül olarak sıcaklığını hissettiğimiz Pakistanlı kardeşlerimiz yenilenen bu ibadet alanları ile daha güvenli ve temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirecekler. Yardımlaşmanın önemini ve sevabını hepimiz biliyoruz. Mescit tadilatları kardeşlerimizin daha huzurlu bir ortamda ibadet etmesini sağlıyor. İçten ve samimi bir şekilde Allah’a edecekleri her duada sizin de bir payınız olsun ister misiniz? O zaman şimdi yardımlaşmanın tam zamanı.

Tüm Müslümanlar olarak biliriz ki Allah’a ibadet etmenin önemi çok büyüktür. Dua ederken kalplerimizde oluşan huzur hissinin yenilenecek olan mescitler ile birlikte, Pakistanlı kardeşlerimizin de kalplerinde hissedeceğini unutmayın. Mescitlerin yapımı ve ibadet edecek olan insanlara hazır hale getirilmesi, Allah katında büyük sevaplar vadeden en faziletli amellerden biridir. Mescit tadilatı projesi ile artık yeni mescitlerde daha huzurlu bir şekilde Allah’a dua edilebilecekler. Sevgili yardımseverler sizlerdeki hayırseverlik duygusu ile mescitlerimizi daha güzel bir hale getiriyoruz. Pakistan’da yaşayan kardeşlerimizin ibadetlerini huzur dolu bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Bağışlarınız sadece temiz ve güzel bir mescit yapmakla kalmayıp, sevaplara ve kardeşlerimizden gelecek hayır dualarına dönüşüyor. Bu iyilik ile mescidimizin tadilatına katkıda bulunan her bağışçımızın, ibadetlerinde daha büyük bir huzura kavuşacağına inanıyoruz. Peygamber efendimiz (S.A.V) şöyle buyurmuştur; "Her kim Allah-u Teâlâ’nın rızasını kastederek (büyük, küçük) bir mescit bina ederse, Allah-u Teâlâ’nın da ona Cennet'te onun gibi bir ev bina eder." (Buhârî, Salât, 65)

Mescit tadilatı projesi ile artık yeni mescitlerde daha huzurlu bir şekilde Allah’a dua edilebilecektir. Mescit Tadilatı Projesi için bağışçılarımız bir veya birden fazla hisse alabilirler. Pakistanlı kardeşlerimizin Allah’a dua etmeleri, ibadetlerini yerine getirebilmeleri için düzenleyeceğimiz projenin toplam bedeli 3500€’dur. Siz sevgili bağışçılarımız dilerse 100€ ödeyerek tek hisse satın alabilir, gönül bağı kurduğumuz kardeşlerimizin kalplerine sıcacık bir umut bırakabilirsiniz. Sayın bağışçılarımız sizlere duyduğumuz güven ile bu sevap dolu yolculukta yanımızda yer almanızı diliyoruz. Avrupa Yardım Vakfı olarak sizlerin duasını ve desteklerini bekliyoruz. 

Sevgi ve dua ile,

Avrupa Yardım Vakfı

 

Haberi Paylaş