BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Somali Yetim Sponsorluğu Projesinin Aidatları Dağıtıldı!

Somali Yetim Sponsorluğu Projesinin Aidatları Dağıtıldı!

Somali'deki yetimler için yürüttüğümüz Yetim Sponsoru Projesi'nin aidatları çocuklara teslim edildi!

Onlar, Hz. Muhammed’in (s.a.v.) emanetleri… Bu emanetlere sahip çıkmak, anne ve babasını kaybetmiş yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve minik yüreklerdeki ağırlığı biraz olsun taşımak da bizim görevimiz. Üstelik yalnızca Avrupa Yardım Vakfı olarak bizim değil, müslüman topraklarında yaşayanlar olarak bizlerin! Bu noktada Somali Yetim Sponsorluğu Projemiz kapsamında, Somali’deki yetimler için görevimizi yerine getirdik. Değerli bağışçılarımızın bu ayki katkıları, Somalili miniklerin kalplerindeki yerine ulaştı. Her bir yetim için ayrı ayrı ödenen aidatlar, yalnızca babasını kaybetmiş çocukların annesine veya kendilerine verildi.

Yetimlerin İhtiyaçlarını Giderecek Ödenekler Yerine Ulaştı

Babası ve annesi vefat eden çocuklar, her bakımından yardıma muhtaçtır. Bu çocukların yemek, barınma ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için ise maddi yardımlara ihtiyaç vardır. Bu noktada Avrupa Yardım Vakfı bünyesinde gerçekleştirdiğimiz Yetim Sponsorluğu Projesi, yetim çocuklarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Hayırseverler tarafından düzenli olarak toplanan bağışlar, bir kez daha Somali’deki minik yetim kardeşlerimizin gereksinimlerine yetişti. Toplu olarak çocuklara verilen yetim aidatları, yemek, giysi ve daha pek çok ihtiyacın karşılanmasına vesile oldu.

Aylık ve yıllık olarak farklı kategorilerden oluşan yetim sponsorluğu bağışları, düzenli olarak yardıma muhtaç bölgelerdeki çocukların giderlerini karşılamaktadır. Bu süreçte kıymetli bağışçılarımızdan alınan ödemeler, Somalili yetim kardeşlerimizin karnının doyması için sıcak bir yemeğe, sırtındaki bir cekete veya çok istediği bir oyuncağa dönüşmektedir. Çok şükür ki sizlerden gelen bağışlar, bu ay da gerekli yerlerde ihtiyaçları karşılamıştır. ,

Küçük Kalpler Umut ve Heyecanla Atıyor!

Gözlerini açar açmaz, kıtlığın, karışıklıkların ve aile sıcaklığının olmadığı bir toplumda büyüyen Somalili yetim çocuklar, pek çok açıdan eksik bir yaşam sürmektedir. Güvenli bir yaşam alanı, her gün sıcak bir aş ve aile huzurundan uzakta olan yetimler, günlük ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yardıma muhtaçtır. Yetim bağışı olarak yapılan ödemeler ise yalnızca bu ihtiyaçların karşılanmasından çok daha fazlasıdır. Öyle ki minik yüreklerde geleceğe dair umutları yeşerten bu aidatlar, yetim kardeşlerimizin gözlerindeki heyecan olmaktadır.

Avrupa Yardım Vakfı olarak bağışçılarımızdan gelen yardımlar sayesinde bu umuda ve heyecana ortak olmanın huzurunu yaşamaktayız. Allah’ın izni ile ulaşabildiğimiz her yetim çocuğun, yüreklerinizdeki bir sıkıntıyı gidermesini dileriz. Allah, Yetim Sponsorluğu Projesi’nde emeği olan herkesten razı olsun!

Haberi Paylaş