BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Somali’de Yetimlere Nakdi Yardımlarınızı Ulaştırdık

Somali’de Yetimlere Nakdi Yardımlarınızı Ulaştırdık

Sizlerin Bağışları Olan Nakdi Yardımları Somali'de Zor Şartlar Altında Yaşayan Yetimlere Ulaştırdık

Cennette ‘Darul Ferah’ denilen bir yere yalnızca yetimleri sevindirenler girer” Hadis-i Şerif

Somali’de bulunan yetimlerin hayatını idame ettirmeleri için onlara nakdi yardım dağıttık.

Somali’deki zorlu hayat şartlarına rağmen, bölgede bulunan yetimlerin yüzünde sevinç olmaya devam ediyoruz. Sizlerin desteğiyle dağıtmış olduğumuz nakdi yardım ile Somalili yetimler, ihtiyaçlarını çok daha kolay şekilde karşılayabilecek.

Açlık, susuzluk, kuraklık ve iç çatışmaların hayatı çok daha sıkıntılı hale getirdiği Somali, maddi imkansızlıkların içindedir. Halk yiyecek bulma sıkıntısı yaşarken temiz su kaynağına ulaşmak için gün içerisinde onlarca kilometre yürümek zorunda kalmaktadır. Bu noktada ebeveyni olmayan çocuklar için yaşam, çok daha farklı boyutlarda zorluğa sahiptir.

Bizler kilometreler öteden Somalili kardeşlerimize yardım eli uzatmaya devam ediyoruz. Yiyecek dağıtımı, su kuyusu açılımı, kardeş aile projesi, yetimlere bayramlık dağıtımı, katarakt ameliyatları gibi projelerin yanında gerçekleştirdiğimiz yetimlere maddi yardımlarla da bölgenin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunuyoruz.

Bu projemizde sizlerin desteğiyle dağıttığımız nakdi yardımlar onlarca çocuğun yarasına merhem oldu. Bu vesile ile, projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Güldürdüğünüz her bir yetim, ahiret gününde günahlarınıza kefaret olsun.

Sizlerin destekleri ile çeşitli projeleri yapmaya devam edeceğiz. Destek olmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Hayırda yarışmak dileğiyle.

Haberi Paylaş