BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Su Kuyusu Bağışı İle Mazlum Kardeşlerimize Hayat Olun

Su Kuyusu Bağışı İle Mazlum Kardeşlerimize Hayat Olun

Su kuyusu bağışı yaparak yardıma muhtaç kardeşlerimizin susuzluğuna şifa olmak ister misiniz?

Su kuyusu açtırmak, temiz su kaynaklarına erişmekte zorlanan birçok mazlum, mağdur ve muhtaç kardeşlerimize yardım eli uzatmanızı sağlar.

Değerli hayırseverler tarafından tanımadıkları kardeşlerine yaptıkları su kuyusu açma bağışı, bizlere hâlâ paylaşmanın ve yardımlaşmanın var olduğunu gösterir.

Ne yazık ki temiz içme sularına erişim sorunu, dünya nüfusunun yaklaşık 10’da 1’i kadar insanı etkileyen küresel bir sorundur. Böylelikle su kuyusu açma projeleri çok fazla önem kazanır.

Su kuyusu açtırmak, yardıma muhtaç mazlumların hayatlarında bir dönüm noktası yaşatır. Temiz içme sularına kavuştuklarında, tarım faaliyetleri de iyi hale gelecek ve geçim kaynaklarının oluşmasına öncülük etmiş olacak. Su kuyusu bağışı, su ihtiyacını karşılamanın yanı sıra kötü halde bulunan coğrafyaların kalkınmasına da katkı sağlar.

Yapılan bağışlar ile umutlar filizlenir ve değişim oluşmaya başlar. Çocuk, yaşlı, genç, erkek ve kadın demeden toplumdaki herkese daha iyi bir yaşam sunulması için kapılar aralanır. Su kuyusu bağışı yapmak, kardeşlik ve paylaşma kavramlarını da güçlendirir.

Bağışlarınız ile su kuyularının gözlerde belirginleştiği o mutluluğu tüm mazlum coğrafyalara yayabilir ve suya erişimi olmayan insanların hayatlarında dönüm noktası yaratabilirsiniz.

Bağış yapmak, Allah’ın verdiği nimetlere şükretmenin ve birinin dualarında yer almanın güzel bir örneğidir. Su, yaşamımızın eşsiz nimetidir ve her damlası Allah’ın merhametini bizlere hatırlatır.

Maalesef içme kaynaklarının temiz olmaması nedeni ile birçok ölümcül hastalık ile savaşan mazlum kardeşlerimiz zor şartlara çok fazla dayanamıyor. Sizler su kuyusu açtırmak için yaptığınız bağışlar ile bir köye mutluluk getirebilirsiniz.

Bizlere bahşedilen eşi benzeri olmayan nimetlere şükrederek ihtiyaç sahipleri ile de paylaşmak ve onlara bir yardım eli uzatmak isterseniz bağışlarınızı su kuyusu projemize yapabilirsiniz.

İyilik yapmak Allah katında çok büyük sevaplara bedeldir. Su kuyusu bağışı ile insani yardımın en büyüğünü yapmış olursunuz. Siz değerli bağışçılarımızın ve bağış yapmak isteyen destekçilerimizin şefkat dolu kalpleri yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizin kalplerinde bir sıcaklık hissetmelerini sağlayacaktır.

Avrupa Yardım Vakfı su kuyusu açan dernekler arasında kendisi kanıtlamış ve dünyanın dört bir yanında gönüllülerimizin ve partner kuruluşlarımızın destekleriyle su kuyusu açma ve daha birçok yardım projeleri ile bilinir.

Özellikle susuzluk ile çok fazla savaş veren Afrika ve Asya ülkelerindeki su kuyusu projelerimiz ile temiz suya ulaşamayan insanların yaşamlarında ve kalplerinde umut oluyoruz.

Çok şükür ki bu sevap dolu yüce amaçla, bağışçılarımızın destekleri ile birçok mazluma yardım eli uzatabilmeyi başardık. Temiz suya erişmek herkesin hakkıdır ve biz tüm insanlığın temiz sular içerek sağlıkla hayatlarına devam edebilmeleri için her zaman yardım elçisi olarak yolumuza devam edeceğiz.

Su kuyusu açtırmak istiyorum diyen tüm herkesi Avrupa Yardım Vakfı olarak, bağış yapmaya davet ediyoruz. Allah’ın bize verdiği eşsiz nimetlerden faydalanmaya kardeşlerimizin de ihtiyacı var.

Unutmayın! her bir damla su, bin mazlumun hayatını değiştirecek ve hayallerine ulaşması için kendisine güç verecek.

Haberi Paylaş