BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Su Kuyusu Bağışı Neden Önemlidir?

Su Kuyusu Bağışı Neden Önemlidir?

Su kuyusu bağışının önemini bilelim, susuzluğu dindirerek yeni umutlar yeşertelim.

İnsanoğlunun ve yeryüzünün yaşam kaynağı olan su, Allah’ın bize bahşettiği en değerli nimetlerden birisidir. Fakat ne yazık ki dünya genelinde milyonlarca insan temiz suya erişememekte, susuzluk ve susuzluğun getirdiği zorlu mücadelelere karşı yaşam savaşı vermektedir. Binlerce can kaybedilmesine neden olan susuzluk için en değerli hazine su kuyusu bağışı yapmaktır.

Her gün çaresizlik içinde su arayan umutsuz Bangladeş halkı bir damla temiz su için kilometrelerce yol yürüyordu. Peki kilometrelerce yol yürüdükten sonra içme suyu bulabiliyorlar mı? Tabii ki hayır, bulabildikleri içme suyu çamurlu ve kötü bir halde oluyor. Yapabilecekleri bir şey olmadığı için kirli suları içmek zorunda kalan mazlum kardeşlerimiz kolera, tifo gibi ölümcül hastalıklar ile savaşıyorlar.

Su kuyusu bağışı; gözlerindeki parıltıyı kaybeden, hayatın zorluklarını omuzlarına yük edinmiş çocuklarımızın gözlerinin tekrardan gülümsemesine neden olacak. Su kuyusu açtırmak sadece bir yardım değil, Bangladeş halkının hayallerine kavuşmasını sağlamak için çok büyük bir sevaptır. Susuzluk, milyonlarca mazlum kardeşimizin gözyaşlarına sebep oluyor. Fakat bağışladığınız bir damla su ile kalplere serpeceğiniz mutluluk paha biçilemez bir armağan niteliği taşır.

Su kuyusu açma kirli sulara mahkûm olan kardeşlerimize yardım eli uzatarak kardeşlik ruhunu hissettirmeyi sağlar. Her ne kadar bizden çok uzakta olsalar da gönüllerimizin bir olduğunu onlara hissettirmemiz için çok değerli anlamlar taşır. Temiz su kaynaklarına ulaşamamanın yanında kuraklık ve tarım arazilerinin yetersizliği de Bangladeş halkını yaralayan önemli sorunlardandır.

Bağışlarınız sayesinde bir damla gözyaşının yerini binlerce damla su alacak. Gözyaşlarını mutluluk ile buluşturan ve yaşamın en temel hakkı olan su gibi eşsiz bir nimetten mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizde istifade etmeli. Bu noktada su kuyusu bağışı oldukça önemlidir.

Su kuyusu açan dernekler, arasında olarak dünyanın dört bir yanına sevinç götürmek için var gücüyle çabalıyoruz. Mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize yardım eli uzatmanın gururu ile daha yapacağımız binlerce yardım için şimdiden heyecanlıyız.

Afrika ve Asya’da hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz su kuyusu projeleri, temiz suya erişemeyen yardıma muhtaç insanlarımıza umut olmaktan gurur duyuyoruz.

Afrika su kuyusu ile Asya su kuyusu projelerimizde; temiz suya ulaşamayan ve kirli sular sebebiyle ölümcül hastalıklarla mücadele eden insanların hayatlarına dokunacak birçok proje ile yola devam etmeyi hedefliyoruz. Afrika’nın kavurucu güneşi altında, susuzluğa mahkûm edilmiş binlerce yürek için su kuyusu bağışı yaparak onları temiz suya ve hayat dolu geleceğe kavuşturalım.

Su kuyusu fiyatları hakkında bilgi almak isteyenler websitemizde bulunan “Online Bağış” kısmından ayrıntılı bilgi alabilirler. Su kuyusu bağışı yapmak isteyenlerin dünyanın çeşitli yerlerine uzanan yardım elleri olmak için “Avrupa Yardım Vakfı olarak gayret ediyoruz.

Su Kuyusu Bağışı ile Neleri Hedefliyoruz?

Su kuyusu açma yardımı projesi, mazlum coğrafyalarda yaşanan temiz su bulabilme sorununa çözüm olmayı hedefliyor. Binlerce insanın temiz suya ulaşamamakta yaşadığı sıkıntıyı sona erdirmek için kuraklık ile mücadele etmeye çalışan bölgelerdeki susuzluk problemini çözmek adına siz değerli bağışçılarımızın yardımlarını bekliyoruz. Su kuyusu bağışı ile neleri hedefliyoruz gelin hep birlikte bakalım:

Temiz Suya Erişebilme İmkânı: Afrika ve Asya kıtalarında bulunan ülkelerde, temiz suya erişmek artık çok zor hale geldi. Avrupa Yardım Vakfı olarak; kirli su tüketiminin azalması için su kuyusu bağışı çok önemli bir rol oynamaktadır.

Kuraklığın etkisini azaltmak: Kuraklık sebebi ile tarım arazilerinin üretim sıklığının azalmasından dolayı, su kuyusu bağışı su kaynaklarının yetersizliğine çözüm bulmak adına bir adımdır.

Sağlıklı Yaşam Sunmak: Binlerce mazlum kardeşimize temiz su sağlayarak onları hastalıklardan korumak ve sağlıklı bir yaşama kavuşturmak nihai hedeflerimiz arasındadır.

Bağışçılarımızın yardımları sayesinde, daha fazla insanın hayatına dokunmak ve umut olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Siz de su kuyusu açma projemize destek olarak hayatları değiştirmeye ne dersiniz?

Unutmayın, bir damla gözyaşı bir damla su ile büyük bir mutluluğa dönüşebilir.

 

Haberi Paylaş