BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Su Kuyusu Bağışlarınızla Afrika'da Hayat Filizleniyor

Su Kuyusu Bağışlarınızla Afrika'da Hayat Filizleniyor

Su kuyusu bağışlarınız temiz suya ulaşım sorunu yaşayan bölgelere umut olmaktadır.

Susuzluktan ötürü özellikle Afrika’daki Müslüman kardeşlerimizin bağrı uzun yıllardan beri yanmaktadır. Dinimizdeki ümmet anlayışına göre buradaki kardeşlerimize bizlerin yardımcı olması gerekmektedir. Afrika su kuyusu bağış kampanyaları bu noktada oldukça önemlidir.

Afrika’da milyonlarca kardeşimiz temiz su sorunuyla hayatlarını devam ettirmek zorunda kalmaktadır. Yer altı kaynaklarının çok derinde olması, bu yer altı kaynaklarını çıkaracak ekonomik durumun olmaması, yüksek sıcaklık, iklim değişiklikleri gibi birçok neden bu temiz su sorununu ortaya çıkarmıştır.

Kardeşlerimiz temiz suya ulaşım için gün içinde onlarca kilometre mesafeyi yürüyerek kat etmektedir. Bu mesafe kat edildikten sonra dahi içilebilecek kadar temiz suya ulaşım yine olmamaktadır. Yeterli beslenememe ve yeterli su bulamama sorunlardan ötürü milyonlarca kardeşimiz türlü hastalıklarla mücadele etmeye devam ediyor.

Üstelik su sorununun kardeşlerimiz için tek olumsuz yanı sağlık açısından değildir. Susuzluktan ötürü tarım, hayvancılık ve kalkınma projeleri de uygulanamamaktadır. Bizler her daim Müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarına merhem olmak adına çalışmaya devam ediyoruz.

Avrupa Yardım Vakfı olarak Afrika ve Asya’da yapmış olduğumuz su kuyuları projeleri ile bölge halklarını rahmetle kavuşturuyoruz. Sizlerin bağışları ile yapmış olduğumu bu projeler sonrasında bölge halkı tarım, hayvancılık ve çeşitli faaliyetleri de çok daha kolay şekilde yapmaktadır.

Sizler de su kuyusu bağışı yapmak isterseniz hemen bize ulaşın!

Afrika Su Kuyusu Bağışı Nasıl Yapılır?

Afrika su kuyusu bağışı nasıl yapılır sorusu en çok sorulan sorulardan biridir.

Avrupa yardım vakfının internet sitesine girdiğiniz zaman sağ üstte bulunan bağış yap butonuna basın. Bu buton sonrasında su kuyusu sekmesini açarak istediğiniz bölgeye ve projeye katkıda bulunabilirsiniz. İsterseniz hisse olarak bir su kuyusu açtırmaya yardımcı olabilir, ister bir kuyuyu tek başınıza açabilirsiniz.

Bu noktada bizler, su kuyusu bağışı için neden öne çıktığımızdan bahsedelim.

Her şeyden önce bizler birer emanetçiyiz. Sizlerden almış olduğumuz emanet bağışları en hızlı ve en şeffaf şekilde yerlerine ulaştırıyoruz.

Öncelikle su kuyusu açacağımız bölgeleri kararlaştırıyoruz. Köy nüfusunu, ihtiyaç önceliğini ve su kuyusu açılacak noktayı belirledikten sonra gerekli fizibiliteyi gerçekleştiriyoruz. Bu noktada amacımız, açtırdığınız su kuyularından maksimum süre yararlanılmasını sağlamaktır.

Sizlerin bağışları gelir gelmez isminiz adına bir branda ve tabela bastırıyoruz. Su kuyusunun inşa süreci tamamlandıktan sonra su kuyusu açılırken, daha önce bastırdığımız tabela ve brandaları buralarda kullanarak isminize ait video çekiyoruz. Bu videoları daha sonra raporlayarak size gönderiyoruz.

Afrika Su Kuyusu Açtırma Bedeli

Afrika su kuyusu açtırma bedeli, bölgeden bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Bölgenin ekonomik şartlarına, işçiliğine, su kuyusunda kullanılan malzemelerin kalitesine göre bu bedeller değişiklik göstermektedir.

Ancak bedeller ne kadar olursa olsun bizler için önemli olan kardeşlerimiz için hayatı kolaylaştırmaktır. Kardeşlerimiz susuzlukla cebelleşirken bize düşen onların yarasına merhem olmaktır. Bu nedenle su kuyusu açtırma faaliyetlerine olabildiğince ehemmiyet göstermek gerekir.

Bu noktada kardeşlerine bir yudum su ikram etmek isteyenler için Avrupa Yardım Vakfı yardımcı olmaktadır. Su kuyusu açtırma bedeli ve süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz hemen bize ulaşabilirsiniz.

Afrika Su Kuyusu Hisse Bedeli

Su kuyusu yardım, bizler için en iyi sadaka-i cariyelerden biridir. Su kuyusu açtırıldığı andan itibaren kuyular her kullanıldığı zaman kuyunun açtırılma sürecinde emeği geçen herkese sevap yazılır. Bu durum, su kuyusu kullanıldıkça devam eder.

Bu noktada su kuyusu açtırarak amel defterinize kapanmayacak bir sevap ekleyebilirsiniz. Su kuyusu açtırmaya tek başına gücü yetmeyenler için hisselere katılma fırsatı sunulmaktadır.

Peki su kuyusu hissesi nedir? Su kuyusu projelerini tek başlarına üstlenemeyecekler için ön plana çıkan bu hisse yöntemi ile birkaç kişi birleşerek bir kuyu açmaktadır. Bu aşamada bir su kuyusu hisselere bölünerek bağış yapılması beklenir. Bağışlar geldikçe havuzda tutulur ve hisseler tamamlandığında su kuyusu açılır.

Avrupa Yardım Vakfı olarak bizlerde hisse ile su kuyusu açılımı projesini gerçekleştiriyoruz. Sizlerden aldığımız hisse bağışları ile en iyi şekilde su kuyularının açılışını gerçekleştiriyoruz.

Sizler de hisse ile su kuyusu açılışı yaptığımız bölgeler ve Afrika su kuyusu hisse bedeli hakkında bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Su Kuyusu Açtırmanın Sevabı

Su kuyusu açtırmanın hem dünya hem ahiret cihetinde farklı getirileri vardır. Su kuyusu açtırarak dünya da kardeşlerinize yardım etmenin manevi hazzına ulaşabilirsiniz. Bununla beraber su kuyusu açtırmanın birçok sevabı da vardır. Bunar:

-Sadaka-i Cariye: Sadaka-i Cariye, yapıldığı andan kesildiği ana kadar yaptırana sevap getiren amellerdir. Bu amellerin arasında cami, medrese, hastane, su kuyusu yaptırmak için farklı mali amellerin olduğu gibi hayırlı ilim bırakmak, öğrenci yetiştirmek, kitap yazmak, hayırlı evlat gibi farklı manevi ameller de vardır. Su kuyusu da sadaka-i cariye olarak ön plana çıkan ve oldukça tercih edilen amellerden biridir.

-İhtiyaç Sahiplerine Yardım: Su kuyusu açtırmanın bir sevabı da ihtiyaç sahiplerine yardım etmekten kaynaklanmaktadır. Su kuyusu açtırmak, temiz suya ulaşım imkânı bulamayan kardeşlerimize yardımcı olmaktır.

-Hayat Kurtarma: Biz biliriz ki bir insanı kurtarmak bütün insanlığı kurtarmak gibidir. Özellikle Afrika’da her gün onlarca insan susuzluktan ötürü hayatını kaybetmektedir. Açtıracağınız su kuyuları ile hayatlar kurtaracağınız için bu sevapta hanenize yazılacaktır.

Bu noktada Avrupa Yardım Vakfı olarak bizler sizin bağışlarınızı en hızlı ve şeffaf şekilde yerlerine ulaştırıyoruz. Sizler de Afrika su kuyusu maliyeti hakkında bilgi almak ve bağış yapmak isterseniz buraya tıklayın.

 

Haberi Paylaş