BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Su Kuyusu Projemize Artık Hisseli Bağışta Bulunabilirsiniz!

Su Kuyusu Projemize Artık Hisseli Bağışta Bulunabilirsiniz!

Tek başına bir su kuyusu bağışında bulunmak için yeterli ekonomik durumu olmayan bağışçılarımıza artık hisseli bağış yaparak hayra ortak olma fırsatı sunuyoruz.

Saygıdeğer Bağışçılarımız,

Bildiğimiz üzere su hayattaki her şeyin başı ve sonudur, su hayattır. Zira Yüce Allah Kuran-ı Kerim’de; “Her canlıyı sudan yarattık…” buyurmaktadır. Tüm yaşamın anahtarı olan su, hayatın tüm yönlerini de birbirine bağlamaktadır. 

Tüm bu özellikleriyle su her canlının en temel haklarından biridir. Buna rağmen dünyada her gün 785 milyon insan susuz kalmakta, güvenli ve temiz içme suyuna erişimde zorluk yaşamaktadır. Dünya’nın farklı coğrafyalarındaki mahrumiyet bölgelerinde nice insan susuzluk ve kirli su nedeniyle; çeşitli hastalıklar, dehidrasyon veya daha da kötüsü ölüm riskiyle burun buruna gelmekte ve suya erişimde zorlu bir mücadele vermektedir.

Müslümanlar olarak hayatın en temel ögesi olan suyu ihtiyaç duyan herkese ulaştırmak vicdani, insani ve dini bir vazifemizdir.

Avrupa Yardım Vakfı olarak bizler hayırsever bağışçılarımızın katkılarıyla dünyanın en ücra köşelerine su kuyuları inşa ediyor ve ulaşılması zor bölgelere yüz binlerce litre su taşıyoruz. Suya hasret daha fazla kişiyi temiz suya kavuşturabilmek ve daha fazla hayırseverin elindeki imkanlarla hayır yapmasına aracı olmak için sizlere artık su kuyularımıza hisseli bağış yapabileceğinizi duyurmak isteriz. Bütçeniz tek bir su kuyusu açtırmak için yeterli olmasa da sizleri su kuyusu projelerimize istediğiniz miktarda bağış yaparak dünyanın dört bir yanında yapılan hayratlara katkıda bulunmaya ve mazlum coğrafyalara bir umut pınarı yapılmasına vesile olmaya davet ediyoruz.

Malumdur ki, zayıf ve az şeyler bir araya geldikçe kuvvetleşirler. Örneğin; incecik ipler birleştirilince, kuvvetli halatlara dönüşürler. Unutmayalım ki sizlerin de yardımlarınızın bir araya gelmesiyle, nice su kuyusu kardeşlerimize umut olur!

Kendi adınıza veya sevdikleriniz, yakınlarınız adına bir veya birden fazla hisse alarak su kuyusu projelerimize katılabilir, bu hayra ortak olarak bu dünyada baki kalacak, sevabı ise kıyamete kadar devam edecek bir sadaka-i cariyede bulunabilirsiniz. Su kuyusu projemize hemen şimdi ortak olmak için aşağıdaki linke tıklayın ve dilediğiniz bölgedeki su kuyusu için dilediğiniz miktarda bağış yapın.

Hisse Bedeli: 30 €

ONLINE BAĞIŞ

Haberi Paylaş