BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Tanzanya'da 50 Kadına Dikiş Nakış Eğitimi Verildi ve Dikiş Makinesi Hediye Edildi

Tanzanya'da 50 Kadına Dikiş Nakış Eğitimi Verildi ve Dikiş Makinesi Hediye Edildi

Tanzanya'daki kardeşlerimizin hayatlarını idame ettirmeleri için dikiş nakış makinesi hediye edildi

Ekonomik sıkıntıların olanca şiddetiyle baş gösterdiği Tanzanya’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada sizlerin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz dikiş nakış makinesi dağıtımlarıyla ev ekonomisine katkıda bulunduk.

Her ne kadar ihtiyaç sahibi bölgelere geçici yardımlar yapılsa da, bölgenin kalkınması ve insanların kendi geçimlerini sağlaması açısından daha sürdürülebilir projeler çok daha önemlidir.

Bizler de bu sürdürülebilirliği artırmak adına Tanzanya’da ilk etapta 50 kadına dikiş nakış eğitimi verdik. 50 kardeşimiz dikiş nakış eğitimini iyi bir şekilde tamamladıktan sonra yine sizlerin destekleriyle almış olduğumuz dikiş nakış makinelerini bu kardeşlerimize dağıttık.

Yaptığımız bu proje de ana amacımız, kardeşlerimizin ekonomik şartların zor olduğu, çalışacak iş bulunamayan Tanzanya’da kendi başlarına evi geçindirmeye katkı sağlayacak bir işlerinin olmasıydı.

Rabbimize hamdolsun bizler bu amacımıza ulaştık ve ilk etap dikiş nakış makinesi bağışlarını tamamladık.

Dağıttığımız bu makineler ile hanım kardeşlerimiz dışarıya iş yaparak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Böylece yardıma muhtaç olan hayatlarına büyük katkı sağlamış oluyorlar.

Toplumsal refahı ve kalkınmayı destekleyen bu projemize katkıda bulunan tüm bağışçılarımızdan rabbimiz razı olsun. Bizler, sizlerin destekleriyle bu değerli projeyi gerçekleştirmeye devam etmek istiyoruz.

Bu noktada sizler de bu değerli projeye destek vermek ve kardeşlerimizin hayatlarına dokunmak için 250 € karşılığında bir dikiş nakış makinesini kardeşlerimize bağışlayabilirsiniz. Bağış yapmak için tıklayın.

Haberi Paylaş