BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Toprağa Hayat, Kalplere Sevgi, Filistin’e Umut Bağışlayın

Toprağa Hayat, Kalplere Sevgi, Filistin’e Umut Bağışlayın

Bağışlarınız ile toprağa yaşam, Filistin'e umut tohumları ekin.

Ufacık bir fidan toprağa hayat verebilir, kalplere sevgi ekebilir, Filistin’deki kardeşlerimize umut olabilir. Ufacık bir fidan büyük farkındalıklar yaratabilir. Fidan bağışı yapmak farkındalığı artırabilir, sevgi köprüleri kurabilir, umudu coğrafyadan coğrafyaya taşıyabilir. Fidan dikimi ile yürüttüğümüz bu yolculuk büyük değişimler ortaya çıkarabilir. Çıktığımız bu yolculuğu değerli bağışlarınız bereketlendirebilir. Filistin topraklarının bağışlarınıza ve dualarınıza ihtiyaçları var.

Filistin toprakları ne yazık ki kuraklık ve verimsizlikle mücadele ediyor. Tarım arazilerinin verimsizliği ve kullanıma elverişli olmaması nedeniyle Filistin halkı geçimlerini sağlamada zorluk yaşıyor. Fidan bağışı ile canlandırabileceğimiz topraklar yardımlarınızı bekliyor. Filistin topraklarındaki tarım arazilerini canlandırmak ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin geçimlerine destek olmak amacıyla yürüttüğümüz fidan projesi siz değerli hayırseverlerimizin yardımları ile bereketleniyor.

Filistin topraklarını canlandırmak ve mazlum kardeşlerimizin geçimlerine destek olmak üzere yürütülen fidan kampanyasına bağış yapmak ihtiyaç sahipleri ve hayırsever bağışçılar arasında iyilik ve sevgi köprüsü kuruyor. Bağış yapmak birlik, beraberlik ve dayanışma bağlarını güçlendirerek iyiliğe ve hayra kapı açıyor. Hayırda birleşmek, ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini gözetmek ve bu doğrultuda yardımda bulunmak kalplerimizi iyileştiriyor.

Fidan bağışı ile Filistin topraklarındaki tarım arazilerini canlandırmak ihtiyaç sahibi bireylerin geçimlerine destek sağlayacak. Canlanan tarım arazileri verimli bir şekilde kullanılabilecek ve ekilebilir hale gelerek kardeşlerimizin yaşamlarında önemli etkiler meydana getirecek. Toprağına uygun olarak yetiştirilen besinler kardeşlerimize gıda desteği olacak, aynı zamanda geçimlerine fayda sağlayacak. Fidan ekimi ile yeşeren topraklar ve tarzım arazileri, kalplere umut ve sevgi tohumları da ekecek.

Fidan dikimi dinimizce de oldukça önemlidir. Peygamber Efendimiz (s.a.v) şöyle buyurmuştur: “Müslümanlardan bir kimse bir ağaç dikerse, o ağaçtan yenen meyve mutlaka onun için sadaka olur” (Buhârî, Muzâraa,1; Müslim, Müsâkât,7). Efendimiz (s.a.v) sahabelerini her daim ağaç dikmeye teşvik etmiştir. Bir başka hadis-i şerifinde Peygamber Efendimiz (s.a.v): “Kıyamet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fidan bulunsa, kıyâmet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın” (Ahmed, III, 191, 183) buyurmuştur. Efendimiz (s.a.v)’in hadis-i şerifine nail olabilmek üzere bizler de Filistin’deki toprakları canlandırmak ve yeşertmek adına bağışlarınıza talibiz.

Filistin tarım arazilerinin kuraklığı bağışlarınızla son bulacak. Yardımlarınız tıpkı bereketli sular gibi kuraklıkla mücadele eden topraklara hayat verecek. Narenciye, zeytin, limon gibi besinler verimli topraklarda rahatlıkla yetiştirilebilecekler. Bu ağaçlar hem doğaya nefes aldıracak hem de mazlum kardeşlerimizin gıda ihtiyaçlarını karşılayarak aynı zamanda geçimlerine destek olacaklar. Sizler de fidan bağışı ile bu yolda destek sağlayabilirsiniz.

Filistin fidan bağışı kampanyası için fidan bağış bedeli, web sitede yer alan online bağış seçeneği bölümünden kolaylıkla öğrenilebilir ve bağış hakkında bilgi alınabilir. Filistin fidan bağışı kampanyası kapsamında 1 adet fidan bağış bedeli 10 euro, 5 adet fidan bağış bedeli 50 euro olarak belirlenmiştir. Bağış bölümüne online bağış seçeneğinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fidan bağışı ile Filistin’in topraklarını yeşertelim, kuraklıkla mücadele eden tarım arazilerini canlandıralım. Bereketli yardımlarınızla gerçekleştirilen fidan dikimi ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin geçimlerine destek olalım, verimli topraklarda yetiştirilen besinlerle gıda ihtiyaçlarına katkıda bulunalım. Yapılan her bağış siz hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında yardımlaşma ve iyilik köprüleri kuruyor.

Her bağışınız temiz bir nefes, geleceğe uzanan iyilik ve dayanışma yolu olacaktır. İhtiyaç sahibi mazlum kardeşlerimizin gereksinimlerine karşılık vermek bu doğrultuda farkındalığı artıracak ve ufacık bir fidan büyük değişimleri sağlayacaktır. Küçük bir fidan büyük umutların en değerli adımı olacak, bağışlarınızın umuda yelken açacak. Kıymetli hayırseverlerimiz, hayır yolunda bulunduğunuz tüm bağışlar için minnettarız. İyilik ve yardımlaşma köprülerinde buluşma duasıyla, Allah’a emanet olun…

Haberi Paylaş