BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Türkiye Yüzyılı Su Kuyusu İle İçtiğiniz Her Damla Umut Olsun

Türkiye Yüzyılı Su Kuyusu İle İçtiğiniz Her Damla Umut Olsun

Bangladeşte susuzluk ile mücadele veren mazlum kardeşlerimizin kalplerinde umutlar yeşertmek istiyorsanız siz de bağış yapabilirsiniz.

Saygıdeğer Bağışçılarımız,

Avrupa Yardım Vakfı olarak, Kurban Bayramı’nın huzur ve bereketiyle dolu günlerine yaklaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Müslüman alemi olarak biliyoruz ki Kurban Bayramı paylaşmanın ve yardımlaşmanın ruhunu en güzel şekilde yansıtan bir bayramdır. Dünyanın dört bir yanında suya erişim olmayan mazlum kardeşlerimiz çok zorlu şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Su Allah’ın bize verdiği en değerli, en nadide nimettir. Fakat Bangladeş halkı bizler kadar şanslı değil.

Yaşlı, genç demeden herkes temiz su bulmak umudu ile kilometrelerce yol yürüyor fakat yine de kirli suları içmek zorunda kalıyor. Bu süreçte ise birçok hastalık meydana geliyor ve hayatını kaybeden kardeşlerimizin sayısı gün geçtikçe çoğalıyor. Avrupa Yardım Vakfı olarak, Bangladeşli kardeşlerimize can suyu olmak için büyük bir adım atıyoruz. Siz yardımsever bağışçılarımızın destekleri ile ''Türkiye Yüzyılı'' isimli bir su kuyusu açıyoruz.

Açacağımız bu su kuyusu birçok hayatı değiştirecek, binlerce yüzü güldürecek. Sağlık ve daha iyi yaşam koşulları için Bangladeşli kardeşlerimize umut olacak. Kardeşlerimizden çok uzakta olsak da gönülden bağlı olduğumuzu hissediyoruz. İhtiyaç sahibi mazlumların hayatlarını iyileştirmek, onlara temiz su bulabilecekleri bir kaynak sunmak amacı ile hayata geçireceğimiz ''Türkiye Yüzyılı Su Kuyusu'' ile yaşam kaynağı olacağız. Aynı zamanda Türkiye’nin yardımseverliğini Bangladeşli kardeşlerimiz ile buluşturacağız.

Yardıma muhtaç kardeşlerimizin gülüşüne sebep olacak bu kuyu, hisseli bir projedir ve toplam maliyeti 1200 Euro olarak belirlenmiştir. Her bir hisse bedeli ise 50 Euro’dur. Siz sevgili bağışçılarımız sayesinde Bangladeş’te herkesin kalbinde birer umut ışığı doğacak.

Unutmayın, küçük bir adım bile büyük bir değişime vesile olabilir. "Türkiye Yüzyıl Su Kuyusu'' için attığımız bu büyük adıma katılın ve birlikte bir umut ışığı yaratalım. Bağışlarınızın toplamda 1200 Euro’yu bulması hedefine ulaşmak için sizlere güveniyoruz.

Bağışlarınız ile sadece bir kuyu değil, kalplere çiçekler de açtırıyoruz.  Siz bağışçılarımıza verecekleri destekler için teşekkür ediyor, beraber daha fazlasını başaracağımızı biliyoruz.

 

Haberi Paylaş