BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Yüzleri Güldürecek En Değerli Hediye: Yetimlere Bayram Hediyesi

Yüzleri Güldürecek En Değerli Hediye: Yetimlere Bayram Hediyesi

Yetim ve öksüz çocuklarımızın omuzlarında bir yardım eli olduğunu hissettirelim!  

Kutsal Ramazan Bayramı'na az kalan bu mübarek günlerde yüreklerimizde taşıdığımız sevgi ve merhamet duygularıyla size sesleniyoruz. İçinde bulunduğumuz bu mübarek zaman dilimi yetim çocuklarımızın yüzlerine tebessüm, kalplerine bir umut tohumu ekmemiz için değerli bir fırsat.

Bizler, adımlarını yetimlerimizin ve mazlum kardeşlerimizin umudu için atan bir vakıf olarak, sizlerin kalpten gelen destekleri ile yetimlere hediye için bu bayramda da gönlümüzdeki umut ile buradayız!

Dünyada, mazlum coğrafyalarda maddi zorluklarla mücadele eden, sevdiklerinden yoksun kalan ve her biri içinde büyük umutlar yeşerten yetimlerimize ulaşmak ve onların kalbine mutluluk aşılamak için sizlerin bağışlarına talibiz.

Yetim yavrularımızın saf ve temiz duaları bizlere güç veriyor ve daha fazla iyilik yapmak için harekete geçiriyor. Onların gözlerindeki en ufak tebessüm bizlere ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu tekrardan hatırlatıyor.

Sizlerden isteğimiz, bu mübarek günde, bayram hediyesi ile yetimlerimizin yüzünü güldürmenizdir. Onların yüzlerine tebessüm getiren hediyeleriniz, sadece bir eşya olmayacaktır.

Yetimlere yardım etmek için gönderdiğiniz hediyeler onlar için kalplerine dokunan değerli armağanlar ve omuzlarında hissedecekleri güçlü bir eldir aslında.

Yetimlere yardım etmek hadis ve ayetlerde paylaşmanın, yardımlaşmanın özellikle de bir yetimin başını okşamanın ne kadar sevaplara nail olduğunu belirtilir.

Bağışlarınızın, onların hayatına dokunmakla kalmayıp, aynı zamanda sizin de manevi hayatınıza büyük bir değer kattığını biliyoruz. Yardımseverlikte yarışan toplumumuzun bu Ramazan Bayramı’nda yetim çocuklarımıza destek olacağından ve onların mutluluğu ile mutlu olacaklarından eminiz.

Yetimlerimizin gözlerindeki umudu büyütmek, kalplerdeki sevgiyi çoğaltmak için sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Yetimlere Yardım Etmek

Yetimlere yardım insani ve dini açıdan büyük bir öneme sahiptir. İslam'ın temel prensiplerinden biri olan yardımlaşma ve dayanışma, özellikle yetimlerin korunması ve desteklenmesi konusunda birçok ayet ve hadisle de vurgulanmıştır.

Kur'an'da ve hadislerde yetimlere yardım etmek sevabı çok büyük bir eylemdir. Hem dünya hayatımızda hem de ahiret hayatımızda mutlu bir süreklilik geçirmemizi sağlar.

Yetimlere yardım etmek istiyorum diyen değerli bağışçılarımız, yetim ve öksüz çocuklarımızın omuzlarında bir yardım eli olduğunu hissettirelim!  

Dualarınızla, sevginizle ve bağışlarınızla bizlere destek olmanızı diliyor, bu kutsal bayram vesilesiyle hep birlikte yetimlerimizin yüzlerine tebessüm getirmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz.

Destekleriniz ile geleceğe umutla bakacak olan bu çocuklarımız için, yanımızda olmanızı bekliyor ve bağışlarınıza talip olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz!

Her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nı da gülerek geçirmelerine sebep olalım yetim ve öksüzlere yardım etmek için bağış yapalım.  

Haberi Paylaş