BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Afrika Yardım Kampanyalarına Destek Verin, Kardeşlerimiz Sıkıntıdan Kurtulsun

Afrika Yardım Kampanyalarına Destek Verin, Kardeşlerimiz Sıkıntıdan Kurtulsun

Afrika yardım çalışmalarına vermiş olduğunuz destekler ile bölgenin ihtiyaçlarını gidermesine ve kalkınmasına yardımcı olabilirsiniz.

Müslümanlar olarak nerede darda, ihtiyaç sahibi ve mazlum kardeşimiz varsa herkese yardımcı olmamız ve onların imdadına koşmamız gerekmektedir. Bu noktada Afrikalı kardeşlerimizin hayatlarına dokunmak oldukça önemlidir. Afrika’da sıcak, maddi imkansızlıklar, kıtlık ve temiz suya ulaşım gibi sorunlar her geçen gün daha ileriye gitmektedir. Bu nedenle Afrika yardım çalışmalarına her Müslümanın mutlaka destek vermesi gerekmektedir.

Dinimizde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanın faziletleri çok sık dile getirilmiştir. Afrika’da yaşayan halkların zor durumlarından ötürü dinimizin öğretilerine uyarak bu bölgeye yardımlarımızı sıklaştırmamız gerekmektedir. Afrika’da milyonlarca kişinin barınma, yiyecek, temiz su gibi insani ihtiyaçlardan mahrum olduğunu unutmamak gerekir.

Bu nedenle yapacağınız her yardım bölgeye bir umut ışığı olacak, kardeşlerinizi sevindirecektir. Bizler Avrupa Yardım Vakfı olarak Afrika kıtasının pek çok bölgesinde çalışma yapmaktayız. Yaptığımız çalışmalarla bölge halkının yaralarını sarmaya, zor hayat şartlarından onların bir nebzede olsa daha az etkilenmesini sağlamaya çalışmaktayız.

Sizlerin de yapacağınız her bir yardımlar bölge halkının umudunu tazeleyecek ve yaşama sevinçlerine olumlu katkı verecek. Sizler de Afrikalı kardeşlerimize yardımcı olmak isterseniz hemen bize ulaşın.

Afrika’ya Yardım Eden Güvenilir Dernekler

Afrika kıtasında milyonlarca kardeşimiz temel insani ihtiyaçlardan mahrum olarak hayatlarını sürdürmeye çalışmaktadır. Özellikle temiz su ihtiyacı bölgenin kanayan yarası olarak ön plana çıkıyor. Bölgenin yaşadığı kuraklığın yanı sıra iklim değişiklikleri, yer altı sularının derinlerde olması, var olan suların da çok derinde olması gibi farklı noktalardan ötürü suya ulaşım imkansızdır. Bu imkansızlıklar neticesinde her gün milyonlarca kişi temiz suya ulaşım için onlarca kilometrelik mesafeler kat ederek temiz suya ulaşmaya çalışmaktadır. Hal böyle iken bölgeye yardım yapmak çok önemlidir. Peki bu yardım nasıl gerçekleşir? Tam olarak bu noktada Afrika’ya yardım eden güvenilir dernekler ön plana çıkmaktadır.

Avrupa Yardım Vakfı, Afrika’ya yardım eden dernekler arasında ön plana çıkmaktadır. Derneğimiz kurulduğu ilk günden beri dünyanın birçok bölgesinde mazlumlara ve muhtaçlara yardımlarını ulaştırmıştır. Şu an da Afrika bölgesinde yapmış olduğumuz birbirinden farklı çalışmalar ile bölgeye yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu yardımların bazıları şöyledir:

-Su Kuyusu: Maalesef günümüzde Afrika denildiği zaman akla direkt olarak yaşanan su sıkıntısı gelmektedir. Bölgenin coğrafi ve ekonomik şartlarından ötürü suya ulaşım kolay değildir. Temiz suya ulaşımın sıkıntılı olması, başta kadın ve çocuklar olmak üzere milyonlarca kişinin hastalıklarla cebelleşmesine sebebiyet vermektedir. Bu noktada yapacağınız su kuyusu bağışları ile kardeşlerimizin hayatlarına dokunabilir ve onları rahmete kavuşturabilirsiniz.

-Yemek Dağıtımları: Afrika’da su sıkıntısı kadar gıda sıkıntısı da oldukça fazladır. Bölgedeki ekonomik şartlardan ötürü insanlar iş bulmakta zorlanmakta, bulunan işlerin de günlük ücretleri bir dolar civarı olmaktadır. Bu nedenle kardeşlerimizden nasibi olanlar günü bir öğün ile tamamlarken birçok kardeşimiz o bir öğüne dahi ulaşamamaktadır. Bu noktada vakfımız bölgede dağıtmış olduğu Afrika’ya yardım için yemeklerle kardeşlerimizin açlıklarını bastırıyor ve onların bir nebzede olsa sıkıntılarını gidermeye çalışıyor.

-Yetim Projeleri: Yetim olmak normalde de çok zorken hele Afrika’da yetim olmak çok daha zordur. Bölgede yaşayan yetimler temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken eğitim ve sosyalleşme imkanı bulamamaktadır. İşte bizler, siz değerli bağışçılarımızın desteğiyle rabbimizin emanetleri olan bu yetimlere kol kanat geriyoruz.

-Kurban Projeleri: Sene boyu Afrika’ya adak bağışı yanında akika, sadaka kurbanı ve Kurban Bayramı’nda da çalışmalarımızın bir kısmını Afrika’da gerçekleştiriyoruz.

Bu projeler vakfımızın yapmış olduğu genel projeler. Daha birçok projeyi bölgede gerçekleştiriyoruz. Sizler de bu projeler hakkında bilgi almak ve bağış yapmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

Afrika Yemek Yardımı

Afrika yemek yardımı, bölge halkının temel gıdalara erişimini kolaylaştırmak için çok önemlidir. Bu yardımlarla bölge halkları gıdaya kavuşurken kursaklarından da yemek geçmiş olacaktır.

Bu nedenle bölgede yaşayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize göndereceğiniz yemek yardımları ile onların sıkıntılarını gidermeye özen gösterin. Sizin için vereceğiniz ufak meblağlar Afrikalı kardeşlerimizin dünyasında büyük yer tutmaktadır.

Bunun yanında bizler aracılığıyla hayır yemeği de dağıtabilirsiniz. Ahirete irtihal eden yakınlarınız için dağıtabileceğiniz bu yemeklerle hem yakınlarınızın amel defterine sevap yazabilir hem de ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin karınlarını doyurabilirsiniz.

Afrika’ya Yardım Etmek İstiyorum

Afrika yardım dernekleri, bu noktada ön plana çıkıyor. Avrupa Yardım Vakfı olarak bizler ihtiyaç sahibi kardeşlerimize her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlerle kardeşlerimiz arasında köprü oluyor, onların ihtiyaçlarını sizin gidermenize yardımcı oluyoruz.

Sizler de Afrika’ya yardımlarınızı göndermek ve bölgeye yapmakta olduğumuz yardımlar hakkında bilgi almak isterseniz internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Afrika’ya Yardım Nasıl Yapılır?

Afrika’ya yardım nasıl yapılır sorusu en fazla sorulan sorulardan biridir. Bu işlem oldukça basittir. Sitemize girerek bağış yap kısmına gelerek hangi projemize bağış yapmak istediğinize karar verin. Sonrasında ödeme kısmından kolayca ödemenizi gerçekleştirin.

Bu noktada bizler en hızlı ve güvenilir şekilde sonraki süreci yönetiyoruz. Sizlerden aldığımız bağışlarla bölgede çalışmalarımızı gerçekleştirirken aldığımız görüntüler ve belgeleri size gönderiyoruz. Bu durum, yaptığımız işleri daha güvenilir ve önemli kılmaktadır.

Sizler de kardeşlerimize yardım etmek için Afrika’ya yardım etmek istiyorum diyorsanız hemen tıklayın.

 

Haberi Paylaş