BANKREKENINGENONLINE DONATIE
Familieproject voor broers en zussen

Familieproject voor broers en zussen

Gezinssponsoring Hulp

In verschillende delen van de wereld zijn veel mensen hulpbehoevend door oorlog, hongersnood, natuurrampen en armoede. Deze mensen hebben hun huizen verloren, kunnen niet in hun basisbehoeften voorzien, hebben hun familie en verwanten verloren of worstelen met verschillende ziekten. Het uitsteken van een helpende hand naar deze onderdrukte en behoeftige mensen is een gemeenschappelijke plicht voor alle gelovigen.

Als Europese Hulp Stichting willen we onze plicht vervullen door deze hulpbehoevende mensen in verschillende delen van de wereld te ondersteunen via ons Gezinssponsoring Project. Dit project heeft tot doel hun basisbehoeften te voorzien en hen economisch te ondersteunen om hen te helpen hun zaken op te zetten en stabiliteit in hun leven te vinden.

Via het Gezinssponsoring Project streven we ernaar een poort naar goedheid te zijn, een bron van hoop voor degenen in nood en een familieachtige aanwezigheid voor degenen die hun dierbaren hebben verloren. Dit project, dat we Gezins- en Ensar Solidariteit noemen, creëert een spirituele band tussen u en de hulpbehoevenden, laat u de positieve resultaten van uw bijdragen meemaken en brengt een glimlach op de gezichten van de onderdrukten en behoeftigen.

Doelen van het Gezinssponsoring Project

De volgende zijn de doelen van het Gezinssponsoring Project:

  • Geestelijke ondersteuning bieden aan degenen die door oorlog, natuurrampen, droogte of armoede hulpbehoevend zijn, en hen laten zien dat ze niet alleen zijn,
  • Deze personen in staat stellen hun leven weer op te bouwen door middel van consistente en continue hulp,
  • De geest van hulp en solidariteit bevorderen via het Gezinssponsoring Project en de hulpbehoevenden opheffen met de geest van Ensar,
  • Als brug fungeren tussen degenen die een gezin willen sponsoren en degenen die gezinshulp nodig hebben...

Gezinssponsoring

Via Gezinssponsoring streven we ernaar degenen die een gezin willen sponsoren te verbinden met degenen in nood. Als u een gezin wilt sponsoren, sturen we u hun dossier toe en aan het einde van het project voorzien we u van een rapport over de uitkomsten.

De volgende diensten worden aangeboden onder het Gezinssponsoring Programma:

  • Als uw gesponsorde gezin niet kan werken en niet in hun basisbehoeften kan voorzien, bieden we basisbehoeften, financiële ondersteuning en hulp.
  • Als uw gesponsorde gezin kan werken, gebruiken we uw bijdragen om hen te helpen werk te vinden of een bedrijf te starten, en bieden we de tools en middelen die ze nodig hebben om hun leven weer op te bouwen.

De maandelijkse kosten voor Gezinssponsoring variëren afhankelijk van de regio. De ondersteuningsbedragen worden bepaald op basis van de levensstandaard en economische omstandigheden in het gebied. De maandelijkse kosten voor verschillende landen zijn hieronder vermeld.

Somalië/Arakan/Bangladesh vereist een maandelijkse vergoeding van 60€.

Palestina/Bosnië/Turkije/Syriërs in Turkije vereist een maandelijkse vergoeding van 100€.

De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type ondersteuning en de verstrekte productiemiddelen.

Deelname aan het Gezinssponsoring Project

Als Europese Hulp Stichting, een van de organisaties die Gezinssponsoring aanbieden, kunt u deelnemen aan ons systematische en goed georganiseerde Gezinssponsoring Project door ons simpelweg te laten weten dat u een gezin wilt sponsoren.

U kunt ons bereiken om deel te nemen aan het Gezinssponsoring Project via onze e-mail, [email protected], of telefonisch op +31 13 879 50 12 (Nederland) / +31 6 84 22 08 14 (Nederland) / + 49 15221550927 (Duitsland) / +32 484683373 (België).

Bovendien kunt u een gezin sponsoren door het Gezinssponsoring Formulier in te vullen.

"Europese Hulp Stichting: Uw Deur naar Goede Daden"

ONLINE DONATIE

Andere Projecten

Background

Ramadan-project

Ga naar Project

Opofferingsproject

Ga naar Project

Waterputproject

Ga naar Project