BANKREKENINGENONLINE DONATIE
Waterputproject

Waterputproject

Een Waterput Boren

Een waterput boren betekent een helpende hand uitsteken naar miljoenen onderdrukte, benadeelde en behoeftige mensen over de hele wereld en de geest van hoop en broederschap naar alle verlaten gebieden brengen. Een dergelijke belangrijke taak op zich nemen betekent niet alleen onze broeders en zusters ondersteunen die geen toegang hebben tot water, maar ook alle mensen helpen die toegang hebben tot water, maar vanwege verschillende oorzaken van watervervuiling geen toegang hebben tot schone waterbronnen. De donatie die wordt gedaan door filantropen om waterputten te boren in landen die ze nooit hebben gekend of de mensen nooit hebben ontmoet, bewijst dat er nog steeds hoop is voor de mensheid en dat de vreugde in het hart van de onderdrukten nog steeds waardevoller is dan veel andere dingen.

Het gebrek aan toegang tot schone waterbronnen is een wereldwijd probleem van vitaal belang waarmee een tiende van de wereldbevolking wordt geconfronteerd, namelijk ongeveer 700 miljoen mensen. Terwijl de hulpactiviteiten die worden uitgevoerd in het kader van waterputboren projecten voortduren, wordt geconstateerd dat de tekortkomingen altijd een stap voor zijn en de neiging hebben toe te nemen, gezien de miljoenen mensen die geen toegang hebben tot schone waterbronnen. In dit opzicht is er een ongekende behoefte aan alle hulpactiviteiten, zoals waterputten boren, om intensiever en effectiever te worden uitgevoerd tegen de toename van deze tekortkomingen.

Het probleem van schoon water, dat negatief wordt beïnvloed door infrastructuurgebreken, droogte en economische problemen, veroorzaakt dat onhygiënisch vuil water wordt geconsumeerd, en bijgevolg worden mensen die geen toegang hebben tot schoon drinkwater blootgesteld aan zeer ernstige dodelijke ziekten. Tegelijkertijd verdwijnen alle op schoon water gebaseerde productiealternatieven zonder oplossing met de dag. Helaas biedt dit uitsterven het meest nauwkeurige antwoord op de vraag "wat is watervervuiling?" met zijn trieste maar echte gevolgen.

Een Waterput Boren voor Toegang tot Schoon Water

Het stoppen van de sterfgevallen van ongeveer 1000 kinderen elke dag als gevolg van ziekten zoals buiktyfus, diarree en cholera veroorzaakt door vuil water, en het leveren van schoon drinkwater, vooral aan de Afrikaanse en Aziatische continenten en over de hele wereld, door droogte en infrastructuurgebreken te bestrijden, is een van de meest significante hulpacties die voor de mensheid kunnen worden gedaan.

De waterputboren activiteit die wordt uitgevoerd met de bijdragen van filantropen is niet alleen een effectieve oplossing, maar ook een unieke stap van vriendelijkheid die hoop en waarde draagt om de vlag van de mensheid te dragen, de waarde van het leven uitlegt met de frisheid en helderheid van water, en vrede en overvloed opnieuw definieert voor onze broeders en zusters.

Als Europese Hulp Stichting, die opvalt tussen de stichtingen die waterputten boren met de waterputboren projecten die het wereldwijd gelijktijdig uitvoert met vrijwilligers en partnerorganisaties, door onze Afrika waterput en Azië waterput projecten gerealiseerd met de bijdragen van filantropen die een waterput in Afrika willen boren; streven we ernaar mensen te helpen die geen toegang hebben tot schoon water en het leven te raken van mensen die worstelen met ernstige en dodelijke ziekten als gevolg van vuil water.

Met de buitengewone inspanningen gevuld met opofferingen van onze vrijwilligers streven we ernaar het waterputboren hulp project aan alle mensen over de hele wereld die geen toegang hebben tot schoon water beschikbaar te stellen en de kosten voor het boren van een waterput te minimaliseren door samen te werken met lokale partnerorganisaties in de regio waar deze hulp zal worden gerealiseerd met de bijdragen van donateurs die waterputten willen boren.

Om de helpende hand te zijn van degenen die waterputten willen boren naar verschillende delen van de wereld, streven we ernaar het doel in onze slogan "Europese Hulp Stichting: Uw Deur naar Goedheid" te bereiken en de deur te zijn die opent naar goedheid voor u, onze gewaardeerde filantropen. Het is een bron van trots voor ons, als Europese Hulp Stichting, om bij te dragen aan uw goedheid onder de stichtingen die waterputten boren.

Onze Doelen met het Waterputboren Project

We kunnen onze doelen in het kader van het waterputboren hulp project als volgt opsommen:

  • Het beëindigen van het gebrek aan toegang tot schoon water en het gebrek aan waterbronnen als gevolg van droogte in onderdrukte gebieden,
  • Het voorkomen van ernstige en dodelijke ziekten veroorzaakt door het consumeren van vervuild water, vooral in landen op de Afrikaanse en Aziatische continenten,
  • Het voorkomen van de vermindering van landbouw en andere productiealternatieven als gevolg van droogte,
  • Ervoor zorgen dat de regio een duurzame economie heeft, haar behoeften zelf kan voldoen en conflicten veroorzaakt door water beëindigen,
  • Het samenbrengen van filantropen en degenen in nood om goedheid te bevorderen en als tussenpersoon op te treden bij de realisatie van goedheid,
  • Een tussenpersoon zijn bij het waarborgen dat de hulp van degenen die waterputten willen boren de mensen in nood bereikt en hen een glimlach op het gezicht tovert.

Kosten voor het Boren van een Waterput

Een van de belangrijkste factoren bij de realisatie van hulp projecten zijn ongetwijfeld de prijzen die aan donateurs voor deze projecten worden aangeboden. Op het punt van het waterputboren hulp project, dat vanwege zijn aard een zeer essentieel gebied is onder de hulp projecten, is het onderwerp dat filantropen die een waterput willen doneren zorgvuldig volgen, de kosten voor het boren van een waterput en het budget dat nodig is om het project te voltooien.

Onze stichting, die behoort tot de stichtingen die waterputten boren, streeft ernaar de meest optimale waarde te bereiken voor de kosten voor het boren van een waterput en werkt samen met partnerorganisaties in de regio's waar waterputten zullen worden geboord. Zo worden de processen van waterputboren voortgezet op de gelegenheid van mensen die de taal van de mensen in de regio begrijpen, hen op de meest oprechte manier benaderen en hun problemen begrijpen door in die samenleving te zijn, en worden de behoefte aan materiaalvoorziening en arbeidskrachten uit meer betaalbare bronnen gehaald.

Een van de parameters die effectief zijn in termen van waterputprijzen is gerelateerd aan de afmetingen van de waterput. De aangelegde waterputten worden geëvalueerd in drie verschillende categorieën: Grote Put, Kleine Put en Put, en de kosten voor het boren van een waterput variëren afhankelijk van de categorie waarin het project wordt uitgevoerd in het kader van het waterputboren project.

Deelname aan het Waterputboren Project en Duur van het Boren van een Waterput

Bij het leggen van de basis van waterputdonatie projecten gaan we eerst naar de regio's waar er behoefte is aan schoon water en bereiden we gedetailleerde infrastructuur rapporten voor. De teams van de Europese Hulp Stichting volgen zorgvuldig de inspectierapporten van de aangelegde waterputten in de geïdentificeerde regio's en maken de waterputten als laatste stap beschikbaar voor het publiek.

Om deel te nemen aan het waterputboren project en een waterput te boren ter gelegenheid van uw deelname aan dit project, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of u kunt ons bereiken via +31 13 879 50 12 (Nederland)/ +31 6 84 22 08 14 (Nederland)/ +49 15221550927 (Duitsland) / +32 484683373 (België) en uw aanvraag indienen voor een waterput donatie.

U kunt ook waterputten online doneren via onze website. Na het aanvragen om een waterput te boren, kunt u de naam van de waterput bepalen die u wilt openen en ons laten weten. De waterput zal worden geopend met de naam die u opgeeft en het zal een symbool zijn van de schone hoop van de mensen.

De duur van het boren van een waterput bedraagt gemiddeld 6 maanden. Wanneer het bouwproces is voltooid, archiveren we de video's en foto's van alle bouwfasen van uw waterput, die een zucht van verlichting is voor de dorre landen van die regio en hoop voor duizenden mensen, en sturen deze naar u in een gedetailleerd rapport.

Als Europese Hulp Stichting voeren we periodiek de nodige inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw waterput gedurende vele jaren stabiel kan dienen en technische storingen worden voorkomen. Onze grootste motivatie die ten grondslag ligt aan onze systematische inspecties en controles is om het aantal mensen te vergroten dat profiteert van deze gunst die u aan onze stichting heeft toevertrouwd met de hulp bij het boren van een waterput, met de hoogste efficiëntie.

Vooral de kosten voor het boren van een waterput in Afrika en de kosten voor het boren van een waterput in Azië worden door de meeste filantropen gevraagd. Als Europese Hulp Stichting kunt u onze actuele cijfers voor de prijzen voor het boren van waterputten 2022 zien in Bangladesh, Pakistan, Somalië, Niger, Burkina Faso, Tsjaad en Tanzania op onze online donatiepagina.

"Europese Hulp Stichting: Uw Deur naar Goedheid"

ONLINE DONATIE

Andere Projecten

Background

Ramadan-project

Ga naar Project

Opofferingsproject

Ga naar Project

Waterputproject

Ga naar Project