BANKREKENINGENONLINE DONATIE
Ramadan-project

Ramadan-project

Ramadan Project

Ramadan, de Sultan van de Elf Maanden, is een maand van genade en zegeningen, die gelovigen dichter bij elkaar brengt en alle verschillen tussen hen wegneemt. Het herinnert ons eraan dat we in de eerste plaats mensen en dienaren van God zijn, en versterkt de band, oprechtheid en communicatie tussen mensen. Ramadan is een maand van vrede en liefde, een tijd die de eenheid onder mensen en samenlevingen versterkt, een gemeenschapsgevoel bevordert, aanmoedigt om verschillen opzij te zetten en rond dezelfde tafel te verzamelen, en ons de schoonheid van delen laat ervaren. Kortom, Ramadan is een andere naam voor eenheid, saamhorigheid, solidariteit, liefde en mededogen.

In deze gezegende maand moet elke gelovige ervoor zorgen dat niemand de warmte van een iftar-maaltijd of de geest van liefdadigheid mist. Overal ter wereld zijn er mensen die geen toegang hebben tot basisvoedsel, die behoeftig en arm zijn. Het helpen van deze mensen, hetzij door iftar-maaltijdhulp of Ramadan voedselpakketten, behoort tot de dingen die we moeten doen om de spirituele vreugde die Ramadan met zich meebrengt, te ervaren.

Als Europese Hulp Stichting hebben we een Ramadan Project gelanceerd om een poort te zijn voor degenen die zeggen "Ik wil een Ramadan-donatie doen". Via dit project leveren we Ramadan voedselpakketten, iftar-maaltijden en wees Eid-cadeaus aan behoeftigen over de hele wereld. We streven ernaar de vreugde van geven en anderen helpen met u te delen door een glimlach op de gezichten van kinderen, moeders en vaders te toveren.

Doelen van het Ramadan Project

We kunnen de doelen van het Ramadan Project als volgt samenvatten:

  • Mensen in nood over de hele wereld de vreugde van Ramadan laten ervaren,
  • Zorgen dat alle mensen, ongeacht hun economische status, kunnen profiteren van de zegeningen, vreugde en genade van Ramadan,
  • Ervoor zorgen dat behoeftigen de warmte en oprechtheid van iftar-maaltijden kunnen ervaren,
  • Mensen over de hele wereld laten zien dat ze tijdens Ramadan niet alleen zijn,
  • Als een brug fungeren tussen degenen die Ramadan-hulp willen geven en degenen die in nood zijn...

Ramadan Voedselpakketten en Iftar-Maaltijden

Als Europese Hulp Stichting, een van de organisaties die Ramadan-hulp biedt, zorgen we ervoor dat behoeftige mensen tijdens deze mooie maand toegang hebben tot basisvoedsel door middel van onze Ramadan voedselpakkettenhulp. Onze voedselpakketten en iftar-maaltijden bestaan uit basisvoedsel voor een maand. De kosten van een Ramadan iftar-maaltijd pakket bedragen 25 Euro. Met deze bescheiden bijdrage kunt u een glimlach op het gezicht van een familie toveren en de vreugde van Ramadan delen.

Iftar-Maaltijden

Met onze iftar-maaltijdhulp zorgen we ervoor dat mensen in nood uit verschillende delen van de wereld de warmte en oprechtheid van iftar-bijeenkomsten tijdens Ramadan kunnen ervaren. De kosten van een enkele iftar-maaltijd bedragen 5 Euro.

Wees Eid-Cadeaus

In het kader van de Ramadan-hulp geven we Eid-cadeaus aan wezen om tijdens Eid een glimlach op hun gezicht te toveren. Deze cadeaus omvatten basis kledingstukken zoals kleding en schoenen. In sommige landen nemen we wezen ook mee naar pretparken om vreugde in hun harten te brengen. De kosten van een wees Eid-cadeau bedragen 20 Euro.

Deelname aan het Ramadan Project

Om deel te nemen aan ons georganiseerde en systematische weeskinderenproject, hoeft u ons alleen maar te laten weten dat u weeskinderen wilt helpen. Als Europese Hulp Stichting, een van de organisaties die weeskinderen helpen, nodigen we u uit om deel te nemen aan ons Ramadan Project.

Om deel te nemen aan ons Ramadan Project en degenen die in nood zijn te helpen, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of via de volgende telefoonnummers: +31 13 879 50 12 (Nederland) / +31 6 84 22 08 14 (Nederland) / + 49 15221550927 (Duitsland) / + 32 484683373 (België). U kunt ook online donaties doen via onze website, inclusief iftar-maaltijden, iftar-pakketten, fitra, fidya, Eid-cadeaus voor wezen en Ramadan voedselpakketten.

"Europese Hulp Stichting: Uw Deur naar Goede Daden"

ONLINE DONATIE

Andere Projecten

Background

Ramadan-project

Ga naar Project

Opofferingsproject

Ga naar Project

Waterputproject

Ga naar Project